it-emi.jpg

Emilia Romagna kempingjei

Kempingezés Emilia Romagna régiójában

Ha egy felejthetetlen nyaralásra vágyik, válasszon egy kempinget Emilia Romagna vidékén. Olaszország ezen régiója az Adriai-tenger mellett terül el. Tökéletes hely, ha napsütésre, homokra és tengerpartra vágyik. A művészetek, kultúra és gyönyörű természeti vidékek kedvelői számára is van látnivaló. Nyüzsgő városok, népszerű tengerparti üdülőhelyek mellett csendes, kellemes hangulatú falvak is megbújnak a vidéken. A gyönyörű állat-, és növényvilág szinte hívogatóan hat, hogy felfedezze őket. Természetes tud a Vacansoleil-en keresztül foglalni Emilia Romagna régióban kempingbe.

Mutasson többet
Válasszon a 1 kemping Emilia Romagna Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Arizona

Salsomaggiore Terme - Emilia Romagna - Olaszország

A kempingből csodálatos látvány nyílik az emilia-romagna-i tájra, mely csaknem olyan gyönyörű, mint Toszkána. Egészséges környezetben nyaralhat.

Fedezze fel Emilia Romagna gyönyörű városait

Emilia Romagna vidékén számos kincsre lelhet. A művészetek, kultúra és építészet szerelmesei számára garantált a remek időtöltés Emilia Romagna kempingjében megszállva. Mindenképpen érdemes ellátogatni Ferrara reneszánsz városába, mely UNESCO Világörökségi helyszín. Ne hagyja ki Ravenna és Modena történelmi városait sem, ahogy Parma és Bologna megtekintése is ajánlott. Próbálja ki a remek konyha különlegességeit, vagy gyönyörködjön a számos történelmi emlékmű és a mozaik remekművek szépségében.

Vidám időtöltés a vízben, ha Emilia Romagna vidékén kempingezik

Emilia Romagna kempingje közelében remek homokos tengerpartot talál, ahol élvezheti a kellemes napsütést, miközben egy napozóágyon pihen. A türkizkék vízben bármikor lehűtheti magát. Továbbá vízi sportokat is kipróbálhat itt, vagy a búvárkodást, ahol a csodálatos víz alatti világot is felfedezheti. Ha ellátogat Rimini part menti városába, pihenhet egyet a strandon, vagy felfedezheti a hosszú sétányt számos butikjával és éttermével. A lehetőségek tárháza kifogyhatatlan, ha Emilia Romagna kempingjében nyaral.

Kalandozás Emilia Romagna gyönyörű természeti tájain

Emilia Romagna kempingjéhez közeli partvonalát éppen olyan érdemes felfedezni, mint a környező vidékeket. A táj igen változatos képet fest az egészen sík tereptől a hegyekig. Festői szépségű falvak a hegyek oldalán, eldugott kastélyok, apátságok és nagy szőlőültetvények jellemzőek a tájképre. Fedezze fel ezt a csodálatos területet gyalogosan, lóháton, kerékpárral vagy autóval, és élvezze mindazt a meglepetést, amit a környék tartogathat az Ön számára. Az Emilia Romagna régiójában fekvő kemping ideális kiindulópontot jelent egy remek kalandra a természetben.

Varázslatos ételek Emilia Romagna vidékén

Ha Emilia Romagna régiójában kempingezik, az ételek nagy szerepet kell, hogy játszanak nyaralásán. Az olasz konyha számos terméke és étele is származik ebből a régióból. Ilyen a bolognai szósz, mely Bolognából származik. A balzsamecet Modena híres terméke, a jól ismert sonkának pedig Parma az otthona. Egy jellegzetes helyi különlegesség a piadina, mely egyfajta kenyér szalámival, sajttal és rukkolával töltve. Kóstolja meg, miközben Emilia Romagna vidékén tölti kempingnyaralását, és győződjön meg róla, hogy a régió a legjobb olasz konyhai remekeket kínálja.

Gyönyörű városok, remek ételek, kellemes időjárás, csodálatos strandok és lenyűgöző vidéki táj; röviden erről szól a nyaralás, ha Emilia Romagna vidékén nyaral egy kempingben.