Campania/Nápoly kempingjei

Kempingezés Campaniában

Ha Campania régiójában kempingezel, csodálatos strandolási, vízi sportolási lehetőségek, elbűvölő városok, történelmi falvak és varázslatos szigetek várnak rád. Dél-Olaszország ezen része vonzó célpontot jelent a természetet, a kultúrát, a hagyományokat, a gasztronómiát és tengert kedvelők számára egyaránt. Annyi látnivaló és programlehetőség van errefelé, hogy szinte lehetetlen mindezt belesűríteni egy nyaralásba. Ha igazán fel szeretnéd fedezni a vidéket, többször vissza kell, hogy gyere! Szerencsére könnyen lefoglalhatod a legszebb kempingeket Campaniában kedvező áron, a Vacansoleil-nél!

Mutasson többet

Válasszon a 1 kemping Campania/Nápoly Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Baia Domizia

Baia Domizia - Campania/Nápoly - Olaszország

A kemping Róma és Nápoly között félúton fekszik, lehetőséget kínálva egynapos városlátogatásokra mindkét városban. Egyéb kirándulási tipp: Sorrento, Amalfi, Capri szigete.

Kulturális élmények a kempingből Campaniában

Ha Campania egyik kempingjében nyaralsz, tökéletes helyszínt választottál egy varázslatos nyaraláshoz. Szereted a kultúrát és a történelmet? Campania ebben is sokat tud nyújtani. Fedezd fel a római Pompei vagy Herculaneum városát, az ősi településeket, melyeket a Vezúv vulkáni hamuja temetett be. Tiberius görög templomait és barlangjait szintén érdemes megtekinteni. Ne felejtsd el megnézni Terracina városát, ha Campaniában nyaralsz. Itt látható a híres Via Appia egy szakasza, melyet a rómaiak építettek időszámításunk előtt 312-ben. Igazi időutazásban lesz részed.

"Vidám vidék" a kemping közelében Campania régiójában

Ha Campania területén kempingezel, "vidám vidéken" fogsz megszállni, ahogyan az ókori rómaiak hívták Olaszország ezen déli régióját. Mindez az azúrkék Tirrén-tengert, a sziklaszirteket és az üde zöld mezőket jelenti. A táj igen sokszínű erre, melynek köszönhetően felejthetetlen élményekkel térhetsz haza. A Vezúv szintén része ennek a "vidám vidéknek". Ne hagyd ki az élményt, melyet a még aktív tűzhányó tetején tett kirándulás nyújthat!

Látogass el Nápolyba, Campania fővárosába

Ha Campaniában kempingezel, mindenképpen látogass el Nápoly egyszerre történelmi és kozmopolita nagyvárosába. Campania fővárosa sok helyen kaotikus és sűrűn lakott, de egy olyan különleges hangulatban lehet részed, melyet nem érdemes kihagyni. Látogass el a székesegyházba vagy Olaszország legrégebbi operaházába, a Teatro di San Carlóba, majd kóstolj meg egy igazi olasz Margherita pizzát.

Fedezd fel az idilli szigetek világát

A Campaniában fekvő kempingekhez elérhető közelségben fekszenek Capri és Ischia szigetei, ahova Sorrento kikötőjéből komppal juthatsz el. Capri elbűvölő szigete remekül tagolt parttal, csodás, dombvidékes tájakkal, növényekkel rendelkezik. Sétálj fel a Monte Solaro tetejére, ha igazán lélegzetelállító kilátásra vágysz. Ischia szigetét gyönyörű növényzet borítja, mely az előszezonban virágba borul. A sziget partvonala remek lehetőséget nyújt a snorkelezésre. Szerezz magadnak csodálatos élményeket a Campaniában töltött kempingnyaralásod során.

Foglald le most a kempingnyaralásodat Campaniába és töltsd a szabadságodat Dél-Olaszország lenyűgöző vidékein.