Campanie-napels-900x170.jpg

Campania/Nápoly kempingjei

Kempingezés Campania vidékén

Ha Campania régiójában kempingezik, csodálatos strandolási, vízi sportolási lehetőségek, elbűvölő városok, történelmi falvak és varázslatos szigetek várnak Önre. Dél-Olaszország ezen része vonzó célpontot jelent a természetet kedvelőknek, kulturális, gasztronómiai, hagyományokkal teli tengerparti kirándulások iránt érdeklődőknek. Annyi látnivaló van erre, annyi programlehetőség, hogy szinte lehetetlen mindezt belesűríteni egy nyaralásba. Ha igazán fel szeretné fedezni a vidéket, többször vissza kell, hogy jöjjön! Szerencsére könnyen lefoglalhatja a legszebb kempingeket Campaniaban kedvező áron a Vacansoleil-nél!

Mutasson többet
Válasszon a 1 kemping Campania/Nápoly Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Baia Domizia

Baia Domizia - Campania/Nápoly - Olaszország

A kemping Róma és Nápoly között félúton fekszik, lehetőséget kínálva egynapos városlátogatásokra mindkét városban. Egyéb kirándulási tipp: Sorrento, Amalfi, Capri szigete.

Kulturális élmények a kempingből Campania vidékén

Ha Campania egyik kempingjében nyaral, tökéletes helyszínt választott egy varázslatos nyaraláshoz. Szereti a kultúrát és a történelmet? Campania ebben is sokat tud nyújtani. Fedezze fel a római Pompei vagy Herculaneum városát, az ősi településeket, melyeket a Vezúv vulkáni hamuja temetett be. Tiberius görög templomait és barlangjait szintén érdemes megtekinteni. Ne felejtse el megnézni Terracina városát, ha Campaniaban tölti nyaralását. Itt látható a híres Via Appia egy szakasza, melyet a rómaiak építettek időszámításunk előtt 312-ben. Igazi időutazásban lesz része.

Vidám vidékek a kemping közelében Campania régiójában

Ha Campania területén kempingezik, ’vidám vidéken’ fog megszállni, ahogyan az ókori rómaiak hívták Olaszország ezen déli régióját. Mindez az azúrkék Tirrén-tengert, a sziklaszirteket, az üde zöld mezőket jelenti. A táj igen sokszínű erre, melynek köszönhetően felejthetetlen élményekkel térhet haza. A Vezúv szintén része ennek a ’vidám vidéknek’. Ne hagyja az élményt, melyet a még aktív tűzhányó tetején tett kirándulás nyújthat!

Nézzen el Nápolyba, Campania fővárosába.

Ha Campania területén kempingezik, mindenképpen látogasson el Nápoly egyszerre történelmi és kozmopolita nagyvárosába. Campania fővárosa sok helyen kaotikus és sűrűn lakott, de egy olyan különleges hangulatban lehet érsze, melyet nem érdemes kihagyni. Látogasson el a székesegyházba vagy Olaszország legrégebbi operaházába, a Teatro di San Carlo-ba, majd kóstoljon meg egy igazi olasz Margherita pizzát.

Fedezze fel az idilli olasz szigetek világát

A Campania régiójában fekvő kempingekhez elérhető közelségben fekszik Capri és Ischia szigetei, ahova Sorrento kikötőjéből komppal juthat el. Capri elbűvölő szigete remekül tagolt parttal rendelkezik, dombvidékes belső tájakkal, gyönyörű természeti tájakkal, növényekkel. Sétáljon fel a Monte Solaro tetejére, ha igazán lélegzetelállító kilátásra vágyik. Ischia szigetét gyönyörű növényzet borítja, mely előszezonban mind virágba borul. A sziget partvonala remek lehetőséget nyújt könnyűbúvárkodásra. Szerezzen magának csodálatos élményeket a Campania vidékén töltött kempingnyaralása során.

Foglalja le most kempingnyaralását Campaniaba és töltse el szabadságát Dél-Olaszország lenyűgöző vidékein.