de-sau.jpg

Sauerland kempingjei

Kemping Sauerlandban

Szeretne az “Ezer hegy földjén” kempingezni? Akkor egy sauerlandi kemping önnek ajánlott!  Ez a vidék bámulatos hegycsúcsokat és völgyeket kínál. A régió kulturális és történelmi látnivalóknak is otthont ad. Winterberg és Willingen barátságos kisvárosaiban kulturális és történelmi nevezetességeket is találunk. Télen a vidék sok-sok télisport kedvelőt vonz. Egy sauerlandi kempingben késő ősszel és kora tavasszal is remek nyaralást tölthet el. 

Mutasson többet
Válasszon a 1 kemping Sauerland Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Hennesee

Meschede - Sauerland - Németország

Jól karbantartott kemping olyan kiváló létesítményekkel, mint a fűtött beltéri medence, a szolárium és a szauna. Saurland hegyei népszerű romantikus túraútvonalak.

Egy sauerlandi kemping csodálatos kempingnyaralási úticél az egész család számára. A történelem, a kultúra és a természet mellett a régió beltéri víziparadicsomot és szórakoztató parkokat is kínál. A Moviepark Germany, a Thikos Kinderland, vagy a Fort Fun Abenteuerland felejthetetlen élményt nyújt a gyermekeknek (és a szülőknek egyaránt). Sauerland a gyűjtőmedencék, patakok és a kis tavak régiója is, így Németország e gyönyörű részén vízisportolhatunk is. Szervezett kirándulást is tehetünk egy sörgyárba, meglátogathatunk egy festői falvat, vásárolgathatunk, vitorlázhatunk, hegyet mászhatunk, vagy egyszerűen csak pihenhetünk is...  Kellemes kikapcsolódás és remek időtöltés várja önt egy sauerlandi kempingben.