Sauerland kempingjei

Kempingezés Sauerlandban

Szeretnél az “Ezer hegy földjén” kempingezni? Akkor egy sauerlandi kemping neked való! Ez a vidék bámulatos hegycsúcsokat és völgyeket tár eléd. A régió kulturális és történelmi látnivalóknak is otthont ad. Winterberg és Willingen barátságos kisvárosaiban kulturális és történelmi nevezetességeket is találsz. Télen a vidék sok-sok télisport kedvelőt vonz. Egy sauerlandi kempingben késő ősszel és kora tavasszal is remek nyaralást tölthetsz el.

Mutasson többet

Válasszon a 1 kemping Sauerland Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Knaus Campingpark Hennesee

Meschede - Sauerland - Németország

Jól karbantartott kemping olyan kiváló létesítményekkel, mint a fűtött beltéri medence, a szolárium és a szauna. Saurland hegyei népszerű romantikus túraútvonalak.

 

Egy sauerlandi kemping csodálatos kempingnyaralási úticél az egész család számára. A történelem, a kultúra és a természet mellett a régió beltéri víziparadicsomot és szórakoztató parkokat is kínál. A Moviepark Germany, a Thikos Kinderland, vagy a Fort Fun Abenteuerland felejthetetlen élményt nyújt a gyerekeknek (és a szülőknek egyaránt). Sauerland a gyűjtőmedencék, patakok és a kis tavak régiója is, így Németország e gyönyörű részén vízisportolhatsz is, emellett szervezett kirándulást is tehetsz egy sörgyárba, meglátogathatsz egy festői falvat, vásárolgathatsz, vitorlázhatsz, hegyet mászhatsz vagy egyszerűen csak pihenhetsz... Kellemes kikapcsolódás és remek időtöltés vár rád egy sauerlandi kempingben.