Németországi kempingek

Kempingezés Németországban

Németország a legnépesebb ország az Európai Unióban, több mint 82 millióan lakják. Nagy a természeti és kulturális különbözősége teszi vonzóvá, hiszen pl. fantasztikus gyalogos és kerékpáros túrákat lehet tenni az ország egész területén. Az Ausztria határához közeli déli rész az Alpokkal határos, itt található a legmagasabb német hegység, a Zugspitze (2963 m). Sok németországi kemping a déli rész kedvelt helyein található: Bajorországban, Baden-Württembergben (a Boden-tóval) és a Fekete-erdőben – híres túrahely.

Mutasson többet
Válasszon a 13 kempingek Németország Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Knaus Campingpark Hennesee

Meschede - Sauerland - Németország

Jól karbantartott kemping olyan kiváló létesítményekkel, mint a fűtött beltéri medence, a szolárium és a szauna. Saurland hegyei népszerű romantikus túraútvonalak.

Camping Knaus Campingpark Lackenhäuser

Lackenhäuser - Bajorország - Németország

A 4 csillagos luxus kemping a német az osztrák-német-cseh határnál található. Kiválóan alkalmas sportolásra: kirándulás, vízisportok, golf. A gyermekeket játszótér és medence várja.

Camping Knaus Campingpark Viechtach

Viechtach - Bajorország - Németország

Nyugalom és béke a bajor erdőben. Medence és gyönyörű túraútvonalak. A legjobb választás természetkedvelőknek és kutyatartóknak. A kempingben még egy kis kutyaúsztató és egy kutyapark is található.

Camping Knaus Campingpark Bad Dürkheim

Bad Dürkheim - Rajna-vidék-Pfalz - Németország

Nyugodt, családi hangulatú kemping lenyűgöző környezetben. Fedezze fel a német borutat (German Weinstrasse) gyalog vagy kerékpárral, és élvezze a szépségápolást Bad Drückheim egyik fürdőjében. A kemping számos lehetőséget nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Camping Knaus Campingpark Walkenried

Walkenried - Alsó-Szászország - Németország

A Kemping Walkenried a gyönyörű Harz régióban található. A kempingben úszómedence és étterem áll a vendégek rendelkezésére, környezete pedig kifejezetten ajánlott természetkedvelőknek és gyermekes családoknak.

 

Az aktív pihenésen kívül persze lehetőség van a teljes kikapcsolódásra is a kiválasztott kempingben, Németországban. Például fogyassz el egy pohár finom bort a teraszon. Vagy esetleg pihenj a termálfürdők egyikében. Habár Németországban a sörfogyasztás áll az első helyen, a Rajna és a Mosel folyó völgye híres kiváló borairól. A Schwarzwalderhochstrasse egy szép túraútvonal. Érdemes hajótúrán részt venni a Rajna folyón, innen nagyon szép a kilátás a gyönyörű Loreley-sziklára. A családdal egynapos kirándulásokat tehetünk pl. Freiburgba, Hamelnbe vagy Trierbe. Vagy esetleg Rustba az Európa Park-ba? Ezután jól fog esni egy finom fekete-erdei sonka nokedlivel, hozzá egy korsó sör vagy fehér moseli bor. Ez az igazi nyaralás egy kempingben Németországban.