Rotterdam / Hága

Kempingezés Dél-Hollandiában

Dél-Hollandiában nem nehéz nagyszerű kempingeket találni. Rengeteg van belőlük, és sokfelé találhatóak a tartományban. Például Leiden és Rijnsburg városához, vagy a parthoz közel. Dél-Hollandia tartománya sok mindent nyújt. Csodálatos tengerparti üdülőhelyek találhatóak itt, ahol lehet napfürdőzni, úszni vagy túrákat tenni a dűnéken. A dűnék mellett még sok más látnivaló és program is akad. Egy dél-holland kempingben igazi holland nyaralást élhetsz át.

Mutasson többet

Válasszon a 1 kemping Rotterdam / Hága Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Delftse Hout

Delft - Rotterdam / Hága - Hollandia

Kultúra és természet egymás mellett. Delft híres csatornái, múzeumai és kedves éttermei gyalog vagy a kempingből induló busszal is könnyen elérhetőek.

Többfelé találhatóak kempingek Dél-Hollandiában, így mindig olyan történelmi városok közelében találhatjuk magunkat, mint Hága, Gouda és Delft. A rotterdami Euromastből csodálatos kilátás nyílik, de érdemes ellátogatni a Diergaarde Blijdorp állatkertbe is. Minden természetvédelmi terület könnyen elérhető Hollandia szívében. Végigsétálhat a színes tulipánmezők mentén, vagy követheti a kanyargó folyamokat kerékpárral. A dél-holland kempingben eltöltött nyaralás során ne hagyja ki Kinderdijket sem, mely egy árkokkal, polderekkel és történelmi szélmalmokkal tarkított táj.