nl-zui.jpg

Rotterdam / Hága

Kemping Dél-Hollandiában

Dél-Hollandiában nem nehéz nagyszerű kempinget találni. Rengeteg van belőlük, és sokfelé találhatóak a tartományban. Vannak kempingek Leiden és Rijnsburg városához közel, de vannak a part közelében is. Dél-Hollandia olyan tartomány, amit sok mindent tud kínálni. Csodálatos tengerparti üdülőhely találhatóak itt, ahol lehet napfürdőzni, úszni vagy túrákat tenni a dűnéken. A dűnék mellett még sok más látni- és tennivaló akad. A dél-holland kempingből igazi holland nyaralást élhet át. 

Mutasson többet
Válasszon a 3 kempingek Rotterdam / Hága Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Vakantiepark Kijkduin

Hága - Rotterdam / Hága - Hollandia

A csendes, zöldellő környezetben található kemping csupán egy karnyújtásnyira van a tengertől és Hága városától. A pihenni vágyókat úszómedence, játszóterek és animációs programok várják. Kiváló úti cél kisgyermekes családoknak.

Camping Vakantiepark Koningshof

Rijnsburg - Rotterdam / Hága - Hollandia

Itt a dűnék mögötti védett területen, virágokkal borított mezők között kerékpározhatunk, vagy a közeli strandon élvezhetjük a nyaralás perceit. Ideális kemping gyermekes (max. 12 év) családoknak.

Camping Delftse Hout

Delft - Rotterdam / Hága - Hollandia

Kultúra és természet egymás mellett. Delft híres csatornái, múzeumai és kedves éttermei gyalog vagy a kempingből induló busszal is könnyen elérhetőek.

Többfelé találhatóak kempingek Dél-Hollandiában, így mindig olyan történelmi városok közelében találhatjuk magunkat, mint Hága, Gouda és Delft. A rotterdami Euromastből csodálatos kilátás nyílik, de érdemes ellátogatni a Diergaarde Blijdorp állatkertbe is. Minden természetvédelmi terület könnyen elérhető Hollandia szívében. Végigsétálhat a színes tulipánmezők mentén, vagy követheti a kanyargó folyamokat kerékpárral. A dél-holland kempingben eltöltött nyaralás során ne hagyja ki Kinderdijket sem, mely egy árkokkal, polderekkel és történelmi szélmalmokkal tarkított táj.