Frízföld kempingjei

Kempingezés Frízföldön

Egy kemping Frízföldön a legjobbat nyújtja: kiterjedt tóhálózat, négy nemzeti park, valamint a Watt-tengernek nevezett tengersáv sokféle látni- és tennivalóval várja az itt nyaraló vendégeket. Nyaralásotok ideje alatt ezen a vidéken senki sem fog unatkozni. Természetesen a tennivalók listáján a vízisportok fognak szerepelni az első helyen. A fríz tavakon szörfözni is lehet, de kihívást jelenthet az iszapban túrázás, amikor is az iszapban sétálva érhetünk el pl. Terschellingbe, Vlielandba, Amelandba vagy Schiermonnikoogba. Egy kempingnyaralás Frízföldön élményekben gazdag nyaralásnak ígérkezik!

Mutasson többet

Válasszon a 1 kemping Frízföld Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Bergumermeer

Suameer - Frízföld - Hollandia

Ez a Friseland közepén található kemping számos vízi sportlehetőséget nyújt. Kirándulási tipp: Észak-Burgum - facipőkészítés, városlátogatás Leeuwardenbe, Drachtenbe, Groningenbe.

 

Frízföld változatos tartomány. A kempingedből kellemes sétákra indulhatsz ezen a szép, zöld vidéken vagy akár szervezett formában Leeuwardenben (a tartomány fővárosa). Érdekes autós túrát tehetsz a 30 km hosszú Afsluitdijk gáton, vagy a 11 híres frízföldi városba. Látnivalókat kínál pl. Franeker múzeuma, Dokkum pedig a gyerekek számára ideális választás a szórakoztató parkja miatt. Egy kempingnyaralás Frízföldön biztosan jó választás: egyet jelent egy fantasztikus és gondtalan időtöltéssel.