nl-frl.jpg

Frízföld kempingjei

Kemping Frízföldön

Egy kemping Frízföldön a legjobbat kínálja. A kiterjedt tó hálózat, négy nemzeti park  valamint a Watt-tengernek nevezett tengersáv sokféle látni- és tennivalóval várja az itt nyaraló vendégeket. A nyaralása ideje alatt ezen a vidéken senki sem fog unatkozni. Természetesen a tennivalók listáján a vízisportok fognak szerepelni az első helyen. A Fríz tavakon szörfözni is lehet, de kihívást jelenthet az iszapban túrázás, amikor is az iszapban sétálva érhetünk el pl. Terschellingbe, Vlielandba, Amelandba vagy Schiermonnikoogba. Egy kempingnyaralás Frízföldön élményekben gazdag nyaralásnak ígérkezik!

Mutasson többet
Válasszon a 1 kemping Frízföld Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Bergumermeer

Suameer - Frízföld - Hollandia

Ez a Friseland közepén található kemping számos vízi sportlehetőséget nyújt. Kirándulási tipp: Észak-Burgum - facipőkészítés, városlátogatás Leeuwardenbe, Drachtenbe, Groningenbe.

Frízföld változatos tartomány. A kiválaszott frízföldi kempingből kellemes sétákat tehetünk ezen a szép, zöld vidéken vagy akár szervezett formában Leeuwardenben (a tartomány  fővárosa). Érdekes autós túrát tehetünk a 30 km hosszú Afsluitdijk gáton, vagy a 11 híres frízföldi városba. Látnivalókat kínál pl. Franeker múzeuma, Dokkum pedig a gyermekek számára ideális választás a szórakoztató parkja miatt. Egy kempingnyaralás Frízföldön biztos hogy jó választás, ami egyet jelent egy fantasztikus és gondtalan időtöltéssel.