fr-vee.jpg

Vendée kempingjei

Kempingnyaralás Vendée-ben

140 km hosszú, széles, biztonságos, homokos strandok, amelyek az Atlanti óceán tiszta kék vizébe nyúlnak. Enyhe mikroklíma jellemzi, amely Franciaország egyik legnaposabb éghajlatát eredményezi. A Saint-Jean-de-Monts vagy a Les Sables-d'Olonne élénk tengerparti üdülőhelyei, a festői falvak és halász kikötők találhatók itt. Igen, Vendée valóban rendelkezik mindennel, ami a tökéletes, tengerparti, családi kempingnyaraláshoz szükséges. Mindegy, melyik kempinget választottad, Vendée gyönyörű partjainál mindig találsz majd egy lenyűgözően szép strandot ahol élvezheted a tengerparti nyaralás örömeit. A szabadtéri programok kedvelői egy kisebbfajta mennyországot találnak a Côte de Lumière-en rengeteg vízisport lehetőséggel és több mint 1000 km-nyi kitáblázott kerékpáros útvonallal.

Mutasson többet
Válasszon a 16 kempingek Vendée Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping La Trévillière

Brétignolles-sur-Mer - Vendée - Franciaország

Mesés kemping a falu mellett, melyet szép kis boltok és színes házak díszítenek.Nagyon népszerű a Bretignolles labirintus. A kemping főleg a gyerekeknek kínál sokféle szórakozást.

Camping La Bolée d'Air

Saint-Vincent-sur-Jard - Vendée - Franciaország

Vonzó kemping, erdős részen található. Minden korosztály jól fogja érezni itt magát, akár a medencekomplexumban, akár a strandon. Kerékpártúrákat is tehetünk a közelben.

Camping Les Places Dorées

Saint-Jean-de-Monts - Vendée - Franciaország

Vendée egyik legszebb partszakasza, közel a nyüzsgő üdülővároshoz Saint Jean de Monts-hoz. Nincs megállás, és nincs idő unatkozni, a zöld erdők viszont nyugalmat nyújtanak! Hozza magával biciklijét, vagy béreljen egyet a kemping recepcióján!

Camping L'Abri des Pins

Saint-Jean-de-Monts - Vendée - Franciaország

Hangulatos kemping a homokdűnék között, erdőkkel és bicikliutakkal körülvéve Vendée térségében. Mártózzon meg a medencében vagy lemehet a tengerpartra is! Ön dönt! A gyerekek pedig szintén nem fognak unatkozni a játszótéren és a medencék körül. A wellness szolgáltatás ráadásul ingyen van!

Camping Domaine le Midi

Barbâtre - Vendée - Franciaország

Kellemes kemping, közvetlenül egy széles homokos strand mellett. Barbâtre központja 10 percnyi sétára található. Többféle szórakoztató program minden korosztály számára.