fr-vee.jpg

Vendée kempingjei

Kempingnyaralás Vendée-ben

140 km hosszú, széles, biztonságos, homokos strandok, amelyek az Atlanti óceán tiszta kék vizébe nyúlnak. Enyhe mikroklíma jellemzi, amely Franciaország egyik legnaposabb éghajlatát eredményezi. A Saint-Jean-de-Monts vagy a Les Sables-d'Olonne élénk tengerparti üdülőhelyei, a festői falvak és halász kikötők találhatók itt. Igen, Vendée valóban rendelkezik mindennel, ami a tökéletes, tengerparti, családi kempingnyaraláshoz szükséges. Mindegy, melyik kempinget választottad, Vendée gyönyörű partjainál mindig találsz majd egy lenyűgözően szép strandot ahol élvezheted a tengerparti nyaralás örömeit. A szabadtéri programok kedvelői egy kisebbfajta mennyországot találnak a Côte de Lumière-en rengeteg vízisport lehetőséggel és több mint 1000 km-nyi kitáblázott kerékpáros útvonallal.

Mutasson többet
Válasszon a 16 kempingek Vendée Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Le Jard

La Tranche-sur-Mer - Vendée - Franciaország

Nemzetközi hangulatú kemping, számos sportlehetőséggel: fitnesz terem, úszómedencék, jacuzzi, minigolf. A stand pár perces sétával elérhető.

Camping Les Amiaux

Saint-Jean-de-Monts - Vendée - Franciaország

Gyönyörű Vendée-i strandok, part menti erdők, a St. Jean-de-Monts-i sugárút éttermei, ezek mind a kempingből elérhetőek. 5 vízicsúszda is várja a vendégeket.

Camping Les Dunes

Brétignolles-sur-Mer - Vendée - Franciaország

Hatalmas kemping a strand közvetlen közelében. Minden korosztálynak kínál szórakozási lehetőségeket. Bel- és kültéri medence, vízicsúszda, jacuzzi várja a vendégeket.

Camping La Loubine

Olonne-sur-Mer - Vendée - Franciaország

A kemping csodás vízi paradicsoma számos szórakozási lehetőséget nyújt. A közelben a gyönyörű strandok, valamint Le Sables éttermei, bárjai hívogatják.

Camping Le Pin Parasol

La Chapelle-Hermier - Vendée - Franciaország

A kemping egy erdő közepén található. A környék kiválóan alkalmas kirándulásra és kerékpártúrákra. A Vendée-i strandok is közel fekszenek. A tóban horgászni is lehet.