fr-vee.jpg

Vendée kempingjei

Kempingnyaralás Vendée-ben

140 km hosszú, széles, biztonságos, homokos strandok, amelyek az Atlanti óceán tiszta kék vizébe nyúlnak. Enyhe mikroklíma jellemzi, amely Franciaország egyik legnaposabb éghajlatát eredményezi. A Saint-Jean-de-Monts vagy a Les Sables-d'Olonne élénk tengerparti üdülőhelyei, a festői falvak és halász kikötők találhatók itt. Igen, Vendée valóban rendelkezik mindennel, ami a tökéletes, tengerparti, családi kempingnyaraláshoz szükséges. Mindegy, melyik kempinget választottad, Vendée gyönyörű partjainál mindig találsz majd egy lenyűgözően szép strandot ahol élvezheted a tengerparti nyaralás örömeit. A szabadtéri programok kedvelői egy kisebbfajta mennyországot találnak a Côte de Lumière-en rengeteg vízisport lehetőséggel és több mint 1000 km-nyi kitáblázott kerékpáros útvonallal.

Mutasson többet
Válasszon a 16 kempingek Vendée Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Les Biches

Saint-Hilaire-de-Riez - Vendée - Franciaország

Békés környezet, gyönyörű erdőben. Kellemes, jól felszerelt kemping. Apremont, és más városok találhatóak a közelben, a híres Saint Hilaire strandjai csupán tíz perc autóútra vannak.

Camping L'Océano d'Or

Jard-sur-Mer - Vendée - Franciaország

A kemping a Vendée-i homokos strandoktól csupán 1 km-re fekszik. Az egész család jól szórakozhat a vízicsuszdákkal felszerelt medencékben vagy kirándulhat a környéken.

Camping Domaine de Beaulieu

Givrand - Vendée - Franciaország

Kellemes hangulatú, szépen gondozott kemping, mindössze 1 km-re az óceántól. Sokféle szórakozási lehetőséget kínál, de a közelben található a Puy du Fou szórakoztató park is.

Camping La Dune des Sables

Les Sables-d'Olonne - Vendée - Franciaország

Tengerre néző kemping, melyben a strandolást kedvelők és a kisgyermekes családok is nagyon jól érezhetik magukat. A Les Sables-ban sétálva kóstoljuk meg a finom fagyikat is!

Camping Village de la Guyonnière

Saint Julien des Landes - Vendée - Franciaország

Gyerekbarát, öt csillagos kemping, extra nagy kempinghelyekkel és első osztályú vízi szórakozással. Egy tó közelében, csendes és zöld környezetben. Csak 10 km-re az Atlanti-óceán strandjaitól.