Pyrenees-Atlantiques-900x170.jpg

Pireneusok/Atlanti kempingjei

Kempingezés a Pireneusok / Atlanti part vidékén

Ha a Pireneusok / Atlanti partvidéken kempingezik, igazán egyedi nyaralásban lesz része. Baszkföld különleges vidékének szívében kempingezhet. Ez egyet jelent a vad vidéki tájjal, a kellemes hőmérséklettel és barátságos helyiek vendégszeretetének élvezetével. Csodálja meg a lenyűgöző Pireneusok látványát, ússzon az Atlanti-óceán hullámai között. Ezek mellett részt vehet a hagyományos fesztiválokon is ebben az izgalmas régióban. A nyár folyamán a lakók és juhászok mutatják be tudományukat és kultúrájukat. Röviden, ha itt tölti nyaralását, hegyekkel és tengerrel lesz körülvéve sok-sok meglepetéssel és sokszínű felfedeznivaló látnivalókkal. Foglalja le kempingjét a Pireneusok / Atlanti partvidéken könnyen és gyorsan a Vacansoleil-nél.

Mutasson többet
Válasszon a 2 kempingek Pireneusok/Atlanti part Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Le Ruisseau des Pyrénées

Bidart - Pireneusok/Atlanti part - Franciaország

Csodálatos helyen, egy dombon, a spanyol határ közelében található kemping. Kitűnő szolgáltatásokkal: úszómedencék, vízicsúszdák, wellness és szórakoztató programok. A tenger és a nyüzsgő Biarritz közelében.

Camping Atlantica

Saint-Jean-de-Luz - Pireneusok/Atlanti part - Franciaország

Egy kis, zöld oázis mindössze 10 percre a tengerparttól. Pihenjen az eldugott kis öbölben, és élvezze Baszkföld lenyűgöző hangulatát. Nézzen bejlebb is a szárazföldön, hiszen ott is gyönyörű vidékek várják.