fr-pas.jpg

Pas de Calais kempingjei

Kempingezés a Pas-de-Calais vidékén

Ha a Pas-de-Calais vidékén tölti kempingnyaralását, felfedezheti e francia régió sokszínűségét. Híres hosszú, homokos strandjairól, gyönyörű fehér sziklaszintjeiről és elegáns parti üdülőhelyeiről. Azonban a szárazföld belsőbb részein is sok szép látnivalóra lelhet. Sűrű erdőségek, parkok és szélmalmok fontos részét képezik a tájnak. Olyan gyönyörű városok, mint Dunkirk, Calais és Lille teszik teljessé a régió sokszínű képét. Olyan helyet keres, ahol tud pihenni, aktívan kikapcsolódni, művészeti, történelmi látnivalókat megtekinteni? Foglaljon kedvenc kempingjébe a Pas-de-Calais vidékén a Vacansoleil-nél!

Mutasson többet
Válasszon a 2 kempingek Pas de Calais Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Château du Gandspette

Éperlecques - Pas de Calais - Franciaország

A kemping egy hatalmas parkban, egy főúri kastély mellett, a belga határhoz közel található (Plopsaland Szórakoztató Park-tól nem messze). Az öreg parasztházban bár és étterem működik.

Fedezze fel a természetet a kempingjéből a Pas-de-Calais vidékén

Csodálatos sétákat tehet a mobilházából, a kempingjéből, ha Pas-de-Calais vidékén nyaral. A parttól távolabbi sík területet főleg zöld erdőségek borítják, gyönyörű kilátással. Számos túra- és kerékpárútvonalat talál erre, melyek a legszebb helyszínekre vezetnek a régióban. Tekintse meg a csodálatos látnivalókat, a dombos vidéket, a part menti sziklaszirteket elbűvölő kis halászfalvakon keresztül. A Pas-de-Calais vidékén fekvő kemping remek kiindulópont kirándulásokra az egész család számára akár gyalogosan, akár kerékpárral.

A Pas-de-Calais kempingből a Côte d’Opale partra

A tengerpart mindig a kempingje közelében lesz a Pas-de-Calais vidékén. A Côte d’Opale varázslatos, meredek sziklaszirtjei, a gyönyörű strand szemet gyönyörködtető látványt nyújtanak. Úszhat, napozhat, barnulhat, vagy alámerülhet a csodálatos víz alatti világot felfedezve. Ha szereti a napsütést, a tengert, a strandokat és a vízi sportokat, a Pas-de-Calais területén fekvő kempingben igazán évezni fogja a nyaralását.

Kulturális látnivalók a Pas-de-Calais területén fekvő kempingből

A Pas-de-Calais régiójában található kempingből számos érdekességet tekinthet meg Franciaország kulturális értékeiből. Látogasson el olyan galériákba, ahol Matisse vagy Rubens munkáit nézheti meg, vagy csodálja meg Lille hangulatos városát. Fedezze fel Boulogne sur Mer városfalai közt rejlő régmúlt időket idéző épületeket. Montreuil sur Mer bővelkedik templomokban, kápolnákban, kis utcákban, és egy 3 km hosszú városfal is körülveszi. Mindenképpen látogasson el ezekre a helyekre, ha Pas-de-Calais területén tölti kempingnyaralását.

Kirándulások a kempingből Pas-de-Calais kempingjéből

A Pas-de-Calais vidékén fekvő kemping nagyszerű kiindulási helyet biztosít remek kirándulásokra az egész család számára. Látogasson el a Parc Naturel Régionel de l’Avesnois természetvédelmi területre, ahol találkozhat vadmacskákkal és szalamandrákkal is. Töltsön el egy napot a kellemes hangulatú Dunkirk városában, ahol Franciaország egyik legnagyobb kikötőjét találja. Egy látogatással Popsaland kalandparkjába De Panne mellett (a belga határ után) igazán vidám pillanatokat szerezhet a gyermekeknek. Szívesen eltöltene egy kellemes napot vásárolgatással, miközben egy Pas-de-Calais régiójában fekvő kempingben nyaral? Akkor irány Calais városa!

Egy változatos nyaralásra vágyik egy gyönyörű francia régióban? Ne keressen tovább, mert Pas-de-Calais kempingje a megfelelő választás lesz!