Pas de Calais kempingjei

Kempingezés a Pas-de-Calais vidékén

Ha a Pas-de-Calais vidékén töltöd kempingnyaralásod, felfedezheted e francia régió sokszínűségét. Híres hosszú, homokos strandjairól, gyönyörű fehér sziklaszintjeiről és elegáns parti üdülőhelyeiről. Azonban a szárazföld belsőbb részein is sok szép látnivalóra lelhetsz. A sűrű erdőségek, parkok és szélmalmok fontos részét képezik a tájnak. Olyan gyönyörű városok, mint Dunkirk, Calais és Lille teszik teljessé a régió sokszínű képét. Olyan helyet keresel, ahol tudsz pihenni, aktívan kikapcsolódni, művészeti, történelmi látnivalókat megtekinteni? Foglalj kedvenc kempingedbe a Pas-de-Calais vidékén a Vacansoleil-nél!

Mutasson többet

Válasszon a 2 kempingek Pas de Calais Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Château du Gandspette

Éperlecques - Pas de Calais - Franciaország

A kemping egy hatalmas parkban, egy főúri kastély mellett, a belga határhoz közel található (Plopsaland Szórakoztató Park-tól nem messze). Az öreg parasztházban bár és étterem működik.

Camping Capfun Dune Fleurie

Quend - Pas de Calais - Franciaország

Csendes, családi kemping Quendben, Sommeban, csak 2 kilóméterre a strandtól. Remek, fűtött beltéri és kültéri medence, kiváló sportlétesítmények és szórakozás a gyerekeknek.

Fedezd fel a természetet a kempingedből, a Pas-de-Calais vidékén

Csodálatos sétákat tehetsz a mobilházadból, a kempingből, ha Pas-de-Calais vidékén nyaralsz. A parttól távolabbi sík területet főleg zöld erdőségek borítják, gyönyörű kilátással. Számos túra- és kerékpárútvonalat találsz erre, melyek a legszebb helyszínekre vezetnek a régióban. Tekintsd meg a csodálatos látnivalókat, a dombos vidéket, a part menti sziklaszirteket, elbűvölő kis halászfalvakon keresztül. A Pas-de-Calais vidékén fekvő kemping remek kiindulópont kirándulásokra az egész család számára akár gyalogosan, akár kerékpárral.

A Pas-de-Calais kempingből a Côte d’Opale partra

A tengerpart mindig a kempinged közelében lesz a Pas-de-Calais vidékén. A Côte d’Opale varázslatos, meredek sziklaszirtjei, a gyönyörű strand szemet gyönyörködtető látványt nyújtanak. Úszhatsz, napozhatsz, barnulhatsz, vagy alámerülhetsz a csodálatos víz alatti világot felfedezve. Ha szereted a napsütést, a tengert, a strandokat és a vízi sportokat, a Pas-de-Calais területén fekvő kempingben igazán évezni fogod a nyaralásod.

Kulturális látnivalók a Pas-de-Calais területén fekvő kemping környékén

A Pas-de-Calais régiójában található kempingből elindulva számos érdekességet tekinthetsz meg Franciaország kulturális értékeiből. Látogass el olyan galériákba, ahol Matisse vagy Rubens munkáit nézheted meg, vagy csodáld meg Lille hangulatos városát. Fedezd fel a Boulogne sur Mer városfalai közt rejlő régmúlt időket idéző épületeket. Montreuil sur Mer bővelkedik templomokban, kápolnákban, kis utcákban, és egy 3 km hosszú városfal is körülveszi. Mindenképpen látogass el ezekre a helyekre, ha Pas-de-Calais területén töltöd kempingnyaralásod.

Kirándulások Pas-de-Calais kempingjéből

A Pas-de-Calais vidékén fekvő kemping nagyszerű kiindulópont remek kirándulásokra, az egész család számára. Látogass el a Parc Naturel Régionel de l’Avesnois természetvédelmi területre, ahol találkozhatsz vadmacskákkal és szalamandrákkal is. Tölts el egy napot a kellemes hangulatú Dunkirk városában, ahol Franciaország egyik legnagyobb kikötőjét találod. Egy látogatással Popsaland kalandparkjába, De Panne mellett (a belga határ után) igazán vidám pillanatokat szerezhetsz a gyermekeknek. Szívesen eltöltenél egy kellemes napot vásárolgatással, miközben egy Pas-de-Calais régiójában fekvő kempingben nyaralsz? Akkor irány Calais városa!

Egy változatos nyaralásra vágyik egy gyönyörű francia régióban? Ne keressen tovább, mert Pas-de-Calais kempingje a megfelelő választás lesz!