Pommeuse-i kempingek

Pommeuse Kemping

Nyaraljon Pommeuse-ban és élvezze a kempingnyaralás nyújtotta lehetőségeket a Grand Morin zöldellő völgyében. A dimbes-dombos környék kiválóan alkalmas a túrázásra és a biciklizésre, de a kultúra kedvelői is hamar feltalálhatják magukat, hiszen a régió telis-tele van történelmi városokkal. Párizs közelségének és a kevésbé frekventált vidéknek köszönhetően számos gyönyörű várral, kastéllyal, és romantikus parkokkal találkozik itt a túrista. Az aktív turizmus kedvelői is a legjobb helyen járnak, hiszen a szabadidős tevékenységek tárházát kínálja a környék földön és vízen egyaránt. Akár a dombok között húzódó kempingben pihen, akár a nyüzsgő fővárost választja, a változatos nyaralás garantált. Élvezze a környék nyugalmát és már most gondoskodjon élménydús kmpingnyaralásáról.

Mutasson többet
Válasszon a 1 kemping Pommeuse Vacansoleil kempingek közül

Kirándulás Provinsba

A Pommeuse Kemping közelében helyzkednek el Meaux és Provins falvak, melyek történelmi jelentőssége évszázadokra vezethető vissza. Provins az UNESCO világörökségi listán is szerepel, ami nem véletlen, hiszen még mindig őrzi vásárváros-arculatát. A város a grófi időkben élte virágkorát. Tegyen egy sétát a hatalmas tornyokkal és kapukkal ékesített fal mentén és élje át a ma is érezhető középkori hangulatot. Amennyiben júniusban érkezik a régióba semmiképp se hagyja ki Provins emblematikus fesztiválját, a Középkori Fesztivált. Az ünnepet történelmi játékok, középkori show és utcai felvonulás teszi örökre emlékezetessé.

Egész napos kirándulás Párizsba és Disneyland-be

Ha már Pommeuse-ban nyaral, semmiképp se hagyja ki az 55 km-re fekő francia fővárost. Párizs annyi látnivalót kínál a túristáknak, hogy egy nap biztosan nem lesz elég a város felfedezésére. Párizst vonattal könnyen megközelítheti Pommeuse-ból, hiszen saját vasútállomással rendelkezik. Látogasson el a világhírű Eiffel-toronyba, majd a Diadalívhez és tegyen egy sétát a világ egyik legismertebb múzeumában, a Louvre-ban. Vegyen részt egy hajókiránduláson a lenyűgöző Szajnán és ne hagyja ki a híres Montmartre negyedet sem. Ha pedig megígérte gyermekeinek, hogy a nyaralás alatt találkozni fog Miki egérrel, Minnie-vel, Goofy-val és természetesen Micimackóval, akkor szánjon időt Disneyland-re, mert életre szóló élményt ajándékoz a család legkisebb tagjainak. 

Kirándulások a Pommeuse Kemping környékén

Pommeuse kiváló kiindulópont a környék látnivalóinak felfedezéséhez. Látogasson el Európa egyik legnagyobb vadasparkjába, a Le Parc des Félins-be. Ez a hely nem egy szokványos vadaspark, hiszen akár védett tigrisfajokkal és hiúzokkal is farkasszemet nézhetünk a látogatás során. Elérhető távolságra van a kempigtől az ún. Parc Astérix is, amely szintén garantált szórakozást biztosít az egész család számára. A régió annyi lehetőséget kínál, hogy már csak azt kell eldönteni, milyen irányba szeretnénk elindulni. 

Éljen át egy különleges, élménydús nyaralást a Pommeuse Kempingben és környékén.