Port-en-Bessin-i kempingek

Port-en-Bessin Kemping

Ha a normandiai Port-en-Bessin-ben tölti szabadságát, akkor ez annyit jelent, hogy részese lehet az élő történelemnek. A kellemes kis város valaha a normandiai partraszállás hadműveleteinek egyik színtere volt, ezért bővelkedik a történelmi látnivalókban. Fedezze fel ezt a páratlan környezetet és élvezze a napsütést a varázslatos partszakaszon. A túristák számos szabadidős tevékenység közül választhatnak az úszástól a legkülönbözőbb vízisportokig. A történelem rajongói mindent megtudhatnak a szövetséges csapatokról a D-day Múzeumban, a pihentető nyaralásra vágyókat pedig egy különleges szépségű tengerpart várja. A gyönyörű partszakasz számos festőt ihletett meg. Köztük az egyik legismertebb Seurat francia festő, az ún. neoimpresszionizmus elindítója. 

Mutasson többet
Válasszon a 1 kemping Port-en-Bessin-Huppain Vacansoleil kempingek közül

Camping Port'Land

Port-en-Bessin-Huppain - Normandia - Franciaország

Kedves kemping úszómedencékkel, csúszdákkal és horgásztóval. Látogass el a partraszállás helyszínén kiépített strandokra, amelyek közül az Omaha Beach csak 15 percnyire van autóval.

Kóstolja meg Port-en-Bessin különlegességeit 

Ha Port-en-Bessin-ben nyaral, akkor semmiképp sem szabad kihagyni a helyi fogásokat, ami nem lehet más, mint hal minden mennyiségben. Ez a hely Normandia elsőszámú kikötője és az itteni halászat mekkája. Kóstolja meg vasárnaponként a legfrissebb fogásokat a halpiacon, majd legyen részese a halászhajók érkezésének, amely nem mindennapi látvány. 
Pihenjen, napozzon, fürödjön a tengerben és mindemellett tudjon meg minél többet a partszakasz II. világháborúban betöltött szerepéről. Az ún. Omaha-part melletti múzeum sokmindent elárul a múltról és minamellett, hogy nagyon informatív, még szórakoztató is. 

Kalandok minden mennyiségben 

Sportolásra kempingnyaralása alatt is van lehetőség. Nem is kevés, hiszen a normandiai tengerparton mindenki megtalálja a magához illő elfoglaltságot. Az Omaha-parton található Franciaország egyik legszebb golfpályája, amely lenyűgöző látványt nyújt a tengerre és a történelmi partszakaszra. A vállalkozó szellemű vendégek kipróbálhatják a paragliding-ot és felülről is megcsodálhatják a gyönyörű vidéket. Ha pedig inkább a szárazföldön maradnánk, akkor tegyünk egy sétát a Port-en-Bessin környéki túrautakon. A látvány megúnhatatlan. 

Kirándulások a Port-en-Bessin Kemping környékén

A Port-en-Bessin Kemping kiváló kiindulópont a környék felfedezéséhez. Látogasson el a gyönyörű középkort idéző városba, Bayeux-ba, ahol a ktedrális mellett Mathilda királyné faliszőnyegét is meg lehet nézni. Ez a közel 1000 éves szőttes Hódító Vilmos angliai hadjáratát mutatja be és ősi ereklyének számít. Ezen a környéken járva nem maradhat ki a sorból Cherbourg városa sem, ahol Európa legnagyobb akváriuma található. A La Cité de la Mer közelről mutatja be a mélytenger varázslatos világát és még egy valós tengeralattjárót, vagy akár magát a Titanicot is szemügyre vehetjük. Végül mindenképp látogassunk el Caen-be. A történelmi város nemcsak a kultúra iránt rajongóknak lesz nagy élmény, hanem azok számára is, akik szeretnek vásárolni és jókat enni.