Normandia kempingjei

Kempingezés Normandiában

Számtalan oka van, hogy nyaralási úti célként Normandiában válasszunk egy kempinget. Ez a régió Franciaország észak-nyugati részén található, Bretagne és Picardy között. A D-Day partok, a középkori romok, a divatos tengerparti üdülőhelyek, a lenyűgöző természet és a Benelux államok, valamint Párizs viszonylagos közelsége teszik Normandiát kedvelt nyaralási helyszínné. Egy kempingnyaralás Normandiában sokféle lehetőséget kínál a szabadidő eltöltésére.

 

Mutasson többet

Válasszon a 16 kempingek Normandia Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Capfun Hautes Coutures

Bénouville - Normandia - Franciaország

Hatalmas, családi kemping 13 kilóméterre Cabourg széles, homokos strandjaitól és 5 kilóméterre a D-napi Sword Beach-től. Vess egy pillantást a vízi parkra és a játékhajóra! Kiruccanál? Honfleur és Caen városai a közelben találhatók.

A kiválasztott kemping a lenyűgöző normand tengerparton ideális kiindulópont lehet egy kellemes, strandolással teli nyaralás eltöltésére Franciaországban. Rendkívül változatos a tengerpart, vannak itt fehér strandok, dűnék, mészkő és sziklás partszakaszok és persze híres tengerparti üdülőhelyek.  A régióban lefoglalt kempingből kirándulni indulhatunk és felfedezhetjük a környéket, ahol sokféle látnivaló található. Várak, kolostorok, apátságok, régi kézműves központok és egyedi hidak színesítik a vidéket. Mindenképpen érdemes megnézni Mont-Saint-Michel-t, a tengerben található sziklára épült régi kolostort és apátsági templomot. Túrázás, hegyikerékpározás, golf, lovaglás, légi és vízisport lehetőségek – csak néhány tipp a vakáció eltöltésére a kiválasztott normandiai kemping közelében.