Normandia kempingjei

Kempingezés Normandiában

Számtalan oka van, hogy nyaralási úti célként Normandiában válasszunk egy kempinget. Ez a régió Franciaország észak-nyugati részén található, Bretagne és Picardy között. A D-Day partok, a középkori romok, a divatos tengerparti üdülőhelyek, a lenyűgöző természet és a Benelux államok, valamint Párizs viszonylagos közelsége teszik Normandiát kedvelt nyaralási helyszínné. Egy kempingnyaralás Normandiában sokféle lehetőséget kínál a szabadidő eltöltésére.

 

Mutasson többet

Válasszon a 16 kempingek Normandia Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Riva Bella

Ouistreham - Normandia - Franciaország

Kellemes kemping fűtött medencével, 2,5 km-re a strandtól és Ouistreham nyüzsgő városának közelében. Caen egy rövid bicikliútra található. A kemping tökéletes kiindulási pont Normandia felfedezéséhez.

Camping La Forêt

Jumièges - Normandia - Franciaország

Jumiåges központjához közel, a Szajna folyó deltájában található ez a teraszosan kialakított kemping erdőkkel, tavakkal körülvéve. Kirándulási tipp: Rouen városlátogatás.

Camping l'Aiguille Creuse

Les Loges - Normandia - Franciaország

Kis barátságos kemping Le Havre-től északra. A kisvonattal pár kilométerre található a bolt és a strand. Ideális úticél kisgyermekes családoknak, remek kirándulóterület.

Camping Les Mouettes

Veules-les-Roses - Normandia - Franciaország

Gyönyörű kemping beltéri fűtött úszómedencével, 300 méterre a szajna-vidéki parttól; ösvények, kerékpárútvonalak, kastélyok, csodás városok, golfpályák és famászó-parkok találhatóak a környéken.

Camping La Vallée de Deauville

Saint Arnoult - Normandia - Franciaország

Bájos kemping vízi paradicsommal, néhány kilométerre a strandtól. A Calvados régió szívében Deauville közelében, Franciaország lótenyésztő központjában.

A kiválasztott kemping a lenyűgöző normand tengerparton ideális kiindulópont lehet egy kellemes, strandolással teli nyaralás eltöltésére Franciaországban. Rendkívül változatos a tengerpart, vannak itt fehér strandok, dűnék, mészkő és sziklás partszakaszok és persze híres tengerparti üdülőhelyek.  A régióban lefoglalt kempingből kirándulni indulhatunk és felfedezhetjük a környéket, ahol sokféle látnivaló található. Várak, kolostorok, apátságok, régi kézműves központok és egyedi hidak színesítik a vidéket. Mindenképpen érdemes megnézni Mont-Saint-Michel-t, a tengerben található sziklára épült régi kolostort és apátsági templomot. Túrázás, hegyikerékpározás, golf, lovaglás, légi és vízisport lehetőségek – csak néhány tipp a vakáció eltöltésére a kiválasztott normandiai kemping közelében.