Lit-et-Mixe-i kempingek

Lit-et-Mixe Kemping

Egyedülálló módon a Lit-et-Mixe mellett elhelyezkedő kemping egy zöldövezet kellős közepén található gyönyörű tavakkal körülvéve. Fedezze fel Délnyugat-Franciaország természetes szépségét. Biciklizzen az erdőben, próbálja ki a szörfözést, ússzon az Atlanti-óceánban, látogasson el a környező festői falvak egyikébe és próbálja ki a helyi gasztronómiát. Élvezze a kemping nyújtotta természetes közeget és mindezt a Vacansoleil szervezésében. 

Mutasson többet
Válasszon a 1 kemping Lit-et-Mixe Vacansoleil kempingek közül

Napsütés, tengerpart és vízi sportok

A napsütötte Lit-et-Mixe mellett található kempinget igazi napimádóknak ajánljuk. Olyan vendégeknek, akik a tengerpart szerelmesei és kedvelik a vízi sportokat. Látogasson el a partszakasz egyik legkedveltebb strandjára a Cap de L’Homy, amely a kemping közelében található. Próbálja ki a szörfözést az Atlnti-óceán hullámain, vagy mártózzon meg a számos fürdésre alkalmas tó egyikében. A legtöbb tó rengeteg szabadidős lehetőséget kínál gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

Sportolási lehetőségek

A Lit-et-Mixe mellett található kemping a sportolni vágyók igényeit is kielégíti. A kemping mellett a tengerparttal párhuzamosan egy erdő található, amely mind biciklizés, mind pedig túrázás szempontjából hívogató. Fedezze fel a homokos tengerpartra vezető festői utat gyalogosan vagy biciklivel, esetleg lóháton. Szervezett lovastúrán is részt lehet venni, amely a partszakasz legszebb részeit mutatja be. A golf szerelmesei pedig válogassanak a kemping környékén található számos minőségi golfpálya közül.  

Kitekintés a Lit-et-Mixe Kempingből

A Lit-et-Mixe mellett található kemping kiváló kiindulópont a környék felfedezéséhez. A Park Ornithologique madárpark, vagy a Biscarrosse-ban található kalandparkok egyike nagyon jó választás gyermekes családok számára. Mindezek mellett érdemes ellátogatni a nagyobb városokba is, mint például Arcachon, Mont-de-Marsan és természetesen Dél-Franciaország egyik legkedveltebb üdülővárosa Biarritz. 

Élvezd Lit-et-Mixe varázslatos hangulatát

 Látogasson el az ott tartózkodás során a kisvárosi helyi piacra a . A főszezonban júliustól augusztusig minden nap helyi különlegességek várják a turistákat. Lit-et-Mixe büszkélkedik nlhány látnivalóval. Érdemes például felfedezni a helyi templomot, múzeumot, kézműves boltokat és a teraszos gourmet éttermeket is. Élvezze a kisvárosi hangulatot és Dél-Franciaország vidéki arcát!