Biscarrosse-Plage-i kempingek

Biscarrosse Kemping

Napsütötte francia tengerpart az Atlanti-óceánnál? A Biscarrosse Kempingek még ennél is többet nyújtanak. Napozzon a parton, fedezze fel a környék látnivalóit és a régió természeti adottságait. A választék hatalmas, hiszen a kemping közelében a mesés tengerparton kívül csodálatos erdők és hegyek vannak. Túrázás, biciklizés, úszás és természetesen számos vízisport-lehetőség várja a feltöltődni vágyó turistát, nem is beszélve a történelmi látnivalókról. Foglalja le nyaralását Biscarrosse-ban a Vacansoleil-lel és látogasson el erre a gyönyörű vidékre.

Mutasson többet
Válasszon a 1 kemping Biscarrosse Plage Vacansoleil kempingek közül

Camping Plage Sud

Biscarrosse Plage - Les Landes - Franciaország

Ideális, jól felszerelt kemping mindenhez közel: a hatalmas homokos strandokhoz,ahol szörfözhetünk, a fenyőerdohöz és Biscarosse-Plage éjszakai életéhez.

Amit Biscarrosse-ban mindenképpen látni érdemes

A Biscarrosse Kempingek kiváló kiindulópontok a környék felfedezéséhez. A város a nyári hónapokban virágpompában úszik, ezért a számos múzeum megtekintése mellett érdemes hosszas sétákat tenni a szépen feldíszített utcákon. Biscarrosse a ‘Franciaország virágos tengerparti városa’ nevet viseli, ezért az itt lakók méltán büszkék lakhelyükre. Térjen be egy helyi árushoz és kóstolja meg a vidék specialításait a kiváló éttermek egyikében. Nyaraljon a mozgalmas Biscarrosse Kempingben és válasszon kedvére a szabadidős lehetőségek közül. 

Tenger és tó találkozása a Biscarrosse Kempingnél

Sütkérezés a tengerparton? Már csak azt kell eldöntenie, hogy a híres Plage Nord vagy a Plage Sud partszakasz vonzóbb az Ön számára. Mindkét lehetőség kiváló és nagyon családbarát. A fokozott biztonság érdekében pedig életmentő szolgálat vigyáz a partokon kicsikre és nagyokra egyaránt. Hódítsa meg az óceán hullámait és élvezze a napsütést. A környék különlegessége, hogy a magával ragadó partszakaszok mellett Franciaország második legnagyobb tava is itt található. Gyönyörű természeti környezet, kristálytiszta víz, vízi élmények és sok minden más várja Önt a Biscarrosse Kempingekben. 

Kirándulások a Biscarrosse Kempingből

A Biscarrosse melletti kempingekből tartalmas kirándulásokat tehet. Látogasson el a Dune du Pilat elnevezésű homokdűnéhez, amely Európa legmagasabb természetes homokdűnéje és több mint 100 m magas. A dűnét érdemes megmászni, hiszen a látvány leírhatatlan. A magasból csodálatos pínea erdő, valamint az Atlnti-óceán panorámája tárul elénk. Akinek persze ez nem lenne elég és még több kalandra vágyik, kipróbálhatja a kitesurf-öt, amely egy valódi adrenalinbomba.

Fedezze fel a táj adottságait, változatosságát, a sportolási lehetőségeket és a történelmi látványosságokat. Rengeteg aktivítás és egyedülálló kempingnyaralás várja a Biscarrosse Plage közelében.