Vias-sur-Mer-i kempingek

Vias-sur-Mer Kemping

A Vias-sur-Mer Kemping Dél-Franciaországban, a változatos Languedoc-Roussillon régióban található. Élje át a határtalan homokos tengerpart, a történelmi látnivalók és az érintetlen természet kavalkádját és ne felejtse el megkóstolni a régió jellegzetes ízeit sem. Reggelizzen tipikusan francia módra és kezdje a napot egy baguett-el, vagy egy croissant-al, majd vegyen részt a számos szabadidős program egyikén. Akár a tengert választja, akár a számtalan kulturális látnivaló egyikét, a kínálat határtalan. Pihenne vagy inkább felfedezné a környék túraútjait? Ön dönti el mihez van kedve, és a lehetőségek adottak egy változatos és tartalmas nyaraláshoz. 

Mutasson többet
Válasszon a 1 kemping Vias sur Mer Vacansoleil kempingek közül

Víz minden mennyiségben a Vias-sur-Mer környékén 


Élvezze a napsütötte francia tengerpartot a Vias-sur-Mer Kemping közelében. A Valras és a Cap d'Agde környékén számos vízisport-lehetőség várja az ide látogatót. Sőt, még választani is lehet, hogy inkább a tengerparton sütkérezünk az aranyló homokban, vagy az aktívabb időtöltést választjuk és nekivágunk az Olb és a Herault folyóknak. Ez utóbbiak alkalmasak szörfözésre és vízitúrákra is. Béreljen csónakot, kajakot, vagy kenut és fedezze fel a kemping páratlan környezetét. A hosszú homokos partok, a megúnhatatlan tenger és a temérdek vízi élmény garantált kikapcsolódást biztosít az egész család számára. Nehéz lesz választani az elfoglaltságok közül, de az élmény garantált. 

Városlátogatások a Vias-sur-Mer Kemping környékén 


A Vias-sur-Mer Kemping kedvező fekvésének köszönhetően csodálatos történelmi városokba juthat el az ott tartózkodás során. Béziers város nyüzsgő központja minden évben vonzza a turistákat. Látogasson el a Saint-Nazaire Katedrálisba, vegyen részt egy felejthetetlen hajókiránduláson a Canal du Midi mentén és ne felejtse el megkóstolni a helyi borkülönlegességeket sem. Carcassonne középkort idéző városa a környék egyik legszebb látványossága. Sétáljon az impozáns erődben és nézze meg a város hangulatos szökőkutakkal tűzdelt tereit. Ha pedig nem bánja, hogy egy kicsit többet kell utazni, ne hagyja ki a régió fővárosát, Montpellier-t. 

Kikapcsolódás és kalandok a Vias-sur-Mer Kemping környékén 


A Vias-sur-Mer környékét az aktív turistáknak találták ki. Nem kevesebb, mint 500 jelzett túristaút várja a túrázókat és a legszebb helyeket érinti. Akár gyalog, lóháton, vagy biciklivel indul útnak, nem fogja megbánni. Egyedi és változatos módját keresi a városnézésnek? Akkor húzza fel a görkorcsolyát és bátran induljon el a felfedezőútra. Ha persze egy valódi adrenalinbombára vágyik, akkor is van hová menni, mert az Europark Franciaország legnagyobb vidámparkja és több, mint 80 különböző attrakcióval várja vállalkozó szellemű vendégeit. Óriási hullámvasutak, hatalmas játszótér és számtalan élményelem biztosítja a garantált kikapcsolódást. Aktív szórakozás és pihenés a Vias-sur-Mer Kempingben.