fr-lar.jpg

Canet-en-Roussillon-i kempingek

Canet-en-Roussillon Kemping

Töltse az év legszebb napjait a napsütötte Dél-Franciaországban. A Canet-en-Roussillon Kemping adottságainak és fekvésének köszönhetően garantált kikapcsolódásban lesz része. A Kelet-Pireneusok lábánál elhelyezkedő kemping kiváló kiindulópont az aktív nyaralások kedvelőinek. Túrázzon és biciklizzen kedvére és pihenjen a tengerparton egy-egy mozgalmas nap után. Canet-en-Roussillon kedvelt üdülőközpont és a közelben fekvő történelmi városok kapuja. A spanyol kultúra hatása már kifejezetten érezhető errefelé, ami nem is csoda, hiszen a spanyol határ nincs messze a kempingtől. Pihenésre és feltöltődésre vágyik? Akkor foglalja le nyaralását a Vacansoleil-nél ebbe a különleges és sokszínű régióba.

Mutasson többet
Válasszon a 2 kempingek Canet-en-Roussillon Vacansoleil kempingek közül

Camping Ma Prairie

Canet-en-Roussillon - Languedoc-Roussillon - Franciaország

A kemping Perpignan-tól és a kedves kis halászfalvaktól is csupán pár km-re található. Úszó- és gyermekmedence, sportlehetőségek és strand (3 km) várja a vendégeket.

Camping Les Peupliers

Canet-en-Roussillon - Languedoc-Roussillon - Franciaország

Gyönyörű medencekomplexuma és játszótere miatt gyermekes családok kedvelt helye ez a Földközi-tenger mellett található kemping. A strandtól mintegy 500 m-re fekszik.