Canet-en-Roussillon-i kempingek

Canet-en-Roussillon Kemping

Töltse az év legszebb napjait a napsütötte Dél-Franciaországban. A Canet-en-Roussillon Kemping adottságainak és fekvésének köszönhetően garantált kikapcsolódásban lesz része. A Kelet-Pireneusok lábánál elhelyezkedő kemping kiváló kiindulópont az aktív nyaralások kedvelőinek. Túrázzon és biciklizzen kedvére és pihenjen a tengerparton egy-egy mozgalmas nap után. Canet-en-Roussillon kedvelt üdülőközpont és a közelben fekvő történelmi városok kapuja. A spanyol kultúra hatása már kifejezetten érezhető errefelé, ami nem is csoda, hiszen a spanyol határ nincs messze a kempingtől. Pihenésre és feltöltődésre vágyik? Akkor foglalja le nyaralását a Vacansoleil-nél ebbe a különleges és sokszínű régióba.

Mutasson többet
Válasszon a 1 kemping Canet-en-Roussillon Vacansoleil kempingek közül

A Canet-en-Roussillon Kemping egyedülálló környezete 

A Canet-en-Roussillon Kemping csodálatos környezete a természetkedvelők mekkája. A város mellett található óriási lagúna ritka állatfajokat, köztük számos védett madárfajt vonultat fel. Fedezze fel a környék természeti adottságait és tegyen nagy sétákat a hatalmas területet átölelő szőlőskertek között. A Languedoc-Roussillon régió fontos bortermelő vidék, ezért az itteni borokat mindenképpen meg kell kóstolnia az ide látogatónak. Gyönyörködjön a hegyek nyújtotta kulisszákban és élvezze a jól megérdemelt pihenést a Canet-en-Roussillon kempingben. 

Sportolási lehetőségek 

A Canet-en-Roussillon Kemping közelében számos sportolási lehetőség áll a turisták rendelkezésére. A vízisportokat tekintve elsősorban a vízisí, vitorlázás, szörfözés, mélytengeri halászat és a búvárkodás között lehet választani. A tengerparton sportközpontok segítenek eligazodni az ide látogatóknak, ahol oktatást is igénybe lehet venni az új sportágakhoz, és feleszerelést is lehet bérelni. Ha pedig inkább a szárazföldi aktivításoknak szeretne hódolni, akkor a környéken mindent megtalál, amire szüksége lehet. Túrázzon, lovagoljon és biciklizzen kedvére, hiszen akármelyiket is választa, gyönyörű útvonalak várják. Akár a túrautakat, akár a bicikliutakat és a lovas útvonalakat veszi célba, a vidék egyedülálló szépsége mindenhol jelen van. Győződjön meg a határtalan kínálatról. Golf vagy tenisz? Ön dönti el mihez van kedve és csak választania kell a lehetőségek közül.  

Kirándulások a Canet-en-Roussillon Kempingből

A Canet-en-Roussillon Kemping kiváló kiindulópont a környék felfedezéséhez. Tudjon meg minél többet a régió híres borvidékeiről és fedezze fel a Canet-en-Roussillon közelében fekvő történelmi városokat. Látogasson el a híres katalán városba, Perpignanba, amely autóval csupán 15 perc-re van a kempingtől. A város egyedülálló építészete és múzeumai sokat elárulnak a katalán kultúráról. Dél-Franciaországban járva nem szabad kihagyni Collioure városát és a középkori hangulatú Carcassone-t sem. Canet-en-Roussillon városa mindenki számára tartogat valamit. Szereti a színházat, a kiállításokat és a koncerteket? Akkor a legjobb helyen jár, mert a főszezonban júniustól szeptemberig számtalan program várja az ide látogatót.  

Élje át a természet, a kultúra és a szórakozás tökéletes összhangját és nyaraljon a Canet-en-Roussillon kempingben