Elzász kempingjei

Kempingezés Elzászban

Mindenki élvezni fogja a kempingnyaralást Elzászban, ebben a csodás francia régióban. A vidéket a táj változatossága jellemzi: Németország és Franciaország keveréke. Vannak itt szőlőültetvények, színes városok, virágokkal teli erkélyek és ízletes ételek is. Elzász látnivalókban is bővelkedik. Sportolásra is sokféle lehetőség van, pl. hegymászás, hegyikerékpározás, teniszezés, lovaglás. Itt mindenki megtalálja a neki való elfoglaltságot. Vízisportok űzésére is kiválóan alkalmas ez a vidék. Az általad válaszott kemping Elzászban szép zöld környezetben található, ahol az aktív nyaralás és a kellemes, pihenéssel töltött kikapcsolódás között választhatsz.

Mutasson többet

Válasszon a 2 kempingek Elzász Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Les Portes d'Alsace

Saverne - Elzász - Franciaország

Ez a csendes és "zöld" kemping Saverne történelmi városában található, közel egyfás természetvédelmi területhez.

Camping l'Oasis

Oberbronn - Elzász - Franciaország

Kis, csendes, panorámás kemping észak Elzászban. A zöldnél is zöldebb, kerékpározáshoz és hosszú sétákhoz tökéletes. Ne felejtsd el meglátogatni Strasbourg bájos városát.

A kiválaszott kempingből Elzász-ban városlátogatásokra indulhatunk. Történelmi sétát tehetünk a közékori Colmarban vagy a régi kézművesvárosban, Mulhouse-ban. Strasbourgot  is érdemes meglátogatni. A gyermekeket feltétlenül vigyük el Németországba, a Rust közelében található szórakoztató parkba, az Europaparkba. Biztosan élvezni fogják! Elzász híres bortermő vidék is. Erről meg is győződhet, kortyolgasson el egy pohár finom bort a kemping teraszán, Elzászban töltött pihenése során.