St-Raphaël / Agay-i kempingek

St-Raphaël / Agay Kemping

El szeretne látogatni a lenyűgöző Côte d'Azur-ra? Válassza a St-Raphaël / Agay Kempinget és nyaraljon a csodálatos francia riviérán. A partszakasz sokféle tengerpartja mellett egyedülálló történelmi emlékekkel és érintetlen természettel ajándékozza meg az ide látogatót. Agay és St-Raphaël városa is az Esterel vöröslő magaslatai és az azurkék tenger között húzódik. Élje át a csendes kis öblök, aranyló tengerpartok és a mediterrán táj sokszinűségét számos érdekes látnivalóval fűszerezve. Foglalja le szállását a Vacansoleil-nél St-Raphaël / Agay környékén és élje át a kempingezés új dimenzióját a francia riviéra egyik legszebb és legnépszerűbb szegletében. 

Mutasson többet
Válasszon a 1 kemping Agay-Saint-Raphael Vacansoleil kempingek közül

Napsütés és homokos tengerpart a St-Raphaël / Agay Kemping környékén 

A St-Raphaël / Agay Kemping a már említett elragadó francia riviérán található. Több kilométer, minden igényt kielégítő tengerpart áll az ide látogatók rendelkezésére. Homkos és kavicsos partok és öblök biztositják a tökéletes kikapcsolódást. A széles homokos tengerpartok természetesen telis-tele vannak bérelhető napozóágyakkal és napernyőkkel. Élvezze a pihenést és használja ki a vízisportok által nyújtott megannyi lehetőséget. A népszerű vízisportok mindegyikét megtalálja Saint-Raphaël és Agay környékén. Vitorlázzon, horgásszon, vagy próbálja ki a vízisízést, a wakeboard-ot és a sea kayaking-ot. Ha pedig búvárkodni szeretne szintén a legjobb helyen jár. Olyannyira, hogy még akár különleges merüléseken is részt vehet, amennyiben a St-Raphaël / Agay Kempinget választja. 

Érintetlen természet a St-Raphaël / Agay Kempingben 

St-Raphaël és Agay környéke számtalan gyönyörű helyszínnel büszkélkedik. Az Esterel vöröslő masszívuma természetvédelmi terület és a túrázók mekkájaként ismert vidék. Akár egyedül indul útnak, akár szervezett gyalogtúrán vesz részt, a látvány biztosan le fogja nyűgözni. A fennséges kulisszák rengeteg sziklamászót vonzanak, de sokan vannak, akik mountainbike-kal, esetleg lóháton vágnak neki a hegységnek. Ha pedig többet szeretne látni a part menti területekből, akkor induljon el a partvonalat követő kitáblázott túristaúton és csodálja meg a legszebb kilátásokat. 

Látogasson el Saint-Raphael városába

A St-Raphaël / Agay Kemping kiváló kiindulópont a környék felfedezéséhez. St-Raphaël városába érdemes többször ellátogatni az ott tartózkodás alatt. Nagy kikötője, tengerpartja és számos étterme vonzó kirándulóhellyé varázsolják. Az óváros szűk utcái sétára csalogatják az ide látogatót. A boltok és piacok -főleg a virágpiac és a zöldségpiac- pedig a tipikus provence-i termékek tárházát kínálják a túristáknak. St-Raphael-ben járva semmiképp sem szabad kihagyni a Valescure negyedet, amely St-Raphael előkelő negyede. Ezen a dombvidéken a mimózák, illetve eukalpitusz-és píneaerdők tövében gyönyörű villák bújnak meg. 

Fedezze fel St-Raphaël és Agay szépségét

St-Raphaël / Agay térség a franciaországi Côte d'Azur bájos kis szeglete. Enyhe klímája és gyönyörű partszakaszai teszik igazán kedveltté a túristák ködrében. Itt mindenki megtalálja a magának való elfoglaltságot. Kultúra-és természetkedvelők, vízisport rajongók és a kifejezetten pihentető vakációk kedvelői sem fogják elfelejteni a St-Raphaël / Agay Kempingben töltött időt.