fr-chr.jpg

Champagne-Ardennek kempingjei

Kempingezés Champagne-Ardennek vidékén

Kempingezés a Champagne-Ardennek régiójában egyet jelent a pezsgő régiójában történő kempingezéssel. Észak-Franciaország ezen az elragadó táján hatalmas erdőségeket, kellemes éghajlatot, nagy tavakat talál, amely egyben a pezsgő hazája is. A régió híres az ünnepeket teljessé tevő pezsgő boráról. Ha szereti, akkor a megfelelő úti célt választotta! A Champagne-Ardennek régió ennél természetesen sokkal többet nyújt: dombos vidéki tájak, történelmi városok, érdekes kulturális látnivalók. Tegyen egy túrát, vagy pihenjen a kempingben a Champagne-Ardennek vidékén. A Vacansoleil tudja, hova érdemes mennie.

Mutasson többet
Válasszon a 2 kempingek Champagne-Ardennek Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping La Croix d'Arles

Bourg - Champagne-Ardennek - Franciaország

Ebben a kempingben 1 napra is foglalhat szállást, de persze tovább is maradhat. Van itt minden, medence, játszótér, kellemes étterem. Kirándulási tipp: Langres történelmi városa.

Camping La Forge de Sainte Marie

Thonnance-les-Moulins - Champagne-Ardennek - Franciaország

Jellegzetes, gyermekbarát kemping, mely egy volt kovácsműhely köré épült. A közeli patakban horgászni is lehet. Kirándulási tipp: vásárlás Chaumon-ban; Nigoland park.

A kemping körüli látnivalók Champagne-Ardennek vidékén

Ha a Champagne-Ardennek vidékén nyaral, Franciaország északi részén, akkor egy gyönyörű kempingben szállhat meg csodálatos hegyekkel körülvéve. Az erdőkkel borított tájon sétálva találkozhat szarvasokkal és vaddisznókkal is. A szőlőültetvények közötti kis ösvényeken felfedezheti a régió rejtett kincseit. Mindezt megteheti akár gyalogosan, akár kerékpárral a Champagne-Ardennek területén fekvő kempingben.

Csodálatos történelmi városok

Ha Ön szereti a hangulatos történelmi kisvárosokban tett sétákat, a Champagne-Ardennek régiójában fekvő kemping remek lehetőségeket nyújt ilyen téren. A közeli Reims, Langres és Charleville csak Önre várnak! Reims-ben a lenyűgöző gótikus katedrális és a Porte Mars, a hatalmas római kori diadalív izgalmas látnivalók. Langres megannyi városkapuval és falakkal, impozáns tornyokkal igazi történelmi látnivalókban gazdag kirándulási lehetőségeket rejt. Fedezze fel a kis utcák zegzugos hálózatát, melyek a város történelméről mesélnek. Látogasson el Charleville-Mezieres 17. századi központjába a Maas folyó partján, ha a Champagne-Ardennek régiójában kempingezik.

Kellemes túrák a Champagne-Ardennek vidékén fekvő kempingből

A Champagne-Ardennek csodálatos vidékének kempingje kitűnő kiindulópontot jelent kirándulásokhoz az egész család részére. Remek programlehetőségek várnak kicsikre és nagyokra egyaránt. Másszon hegyet, keressen kiutat labirintusból, ereszkedjen le a folyóba egy farönkön, vagy fedezze fel a vad természetet. Gyermekek számára Franciaország ezen vidéke különlegesen egyedi élményeket nyújt. Ha a Champagne-Ardennek vidékén tölti kempingnyaralását, semmiképpen ne hagyja ki a pezsgő-utat, ami után biztosan pezseg majd a boldogságtól.

Kikapcsolódási lehetőségek a Champagne-Ardennek régióban

A Champagne-Ardennek vidékén fekvő kemping közelében megannyi remek programlehetőség vár Önre. A túrázás, kerékpározás szerelmesi számára tökéletes helyszín, de akik az igazi adrenalinnal teli izgalmakra vágynak, szintén nem fognak unatkozni. Kipróbálhatja a Vallée de la Meuse felett átívelő kötélpályát, melyen 100 km/órás sebességgel csúszhat végig, vagy felülhet egy jet-skire a Lac du Der tavon. Ha szeret gokartozni, hegyet mászni vagy ejtőernyőzni, minderre lehetősége nyílik itt. Inkább pihentetőbb kikapcsolódásra vágyik? A Champagne-Ardennekben fekvő kempinghez közeli védett területen a part mentén nagyszerű strandokat talál. Ha egy igazi relaxálásra vágyik, látogasson el Bourbonne-les-Bains gyógyfürdőjébe.