Champagne-Ardennek kempingjei

Kempingezés a Champagne-Ardennek régióban

Kempingezés a Champagne-Ardennek régiójában egyet jelent a pezsgő hazájában történő kempingezéssel. Észak-Franciaország ezen elragadó táján hatalmas erdőségeket, kellemes éghajlatot és nagy tavakat találsz. A régió híres az ünnepeket teljessé tevő pezsgő boráról is. Ha te is szereted, akkor tökéletes úti célt választottál! A Champagne-Ardennek régió ennél természetesen sokkal többet nyújt: dombos vidéki tájak, történelmi városok, érdekes kulturális látnivalók. Túrázz egyet, vagy pihenj a kempingben a Champagne-Ardennek vidékén. A Vacansoleil tudja, hova érdemes menned.

Mutasson többet

Válasszon a 2 kempingek Champagne-Ardennek Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping La Croix d'Arles

Bourg - Champagne-Ardennek - Franciaország

Ebben a kempingben 1 napra is foglalhat szállást, de persze tovább is maradhat. Van itt minden, medence, játszótér, kellemes étterem. Kirándulási tipp: Langres történelmi városa.

Camping La Forge de Sainte Marie

Thonnance-les-Moulins - Champagne-Ardennek - Franciaország

Jellegzetes, gyermekbarát kemping, mely egy volt kovácsműhely köré épült. A közeli patakban horgászni is lehet. Kirándulási tipp: vásárlás Chaumon-ban; Nigoland park.

Kemping körüli látnivalók a Champagne-Ardennek régióban

Ha a Champagne-Ardennek vidékén nyaralsz, Franciaország északi részén, akkor egy gyönyörű kempingben szállhatsz meg, csodálatos hegyekkel körülvéve. Az erdőkkel borított tájon sétálva találkozhatsz szarvasokkal és vaddisznókkal is. A szőlőültetvények közötti kis ösvényeken felfedezheted a régió rejtett kincseit. Mindezt gyalogosan, vagy akár kerékpárral is megteheted.

Csodálatos történelmi városok

Ha szereted a hangulatos történelmi kisvárosokban tett sétákat, a Champagne-Ardennek régióban fekvő kempingek remek lehetőségeket nyújtanak ilyen téren. A közeli Reims, Langres és Charleville csak rád várnak! Reims-ben a lenyűgöző gótikus katedrális és a Porte Mars, a hatalmas római kori diadalív izgalmas látnivalók. Langres megannyi városkapuval és falakkal, impozáns tornyokkal igazi történelmi látnivalókban gazdag kirándulási lehetőségeket rejt. Fedezd fel a kis utcák zegzugos hálózatát, melyek a város történelméről mesélnek. Látogass el Charleville-Mezieres 17. századi központjába a Maas folyó partján, ha a Champagne-Ardennek régiójában kempingezel.

Kellemes túrák a Champagne-Ardennek régióban

A Champagne-Ardennek csodálatos vidékének kempingjei kitűnő kiindulópontot jelentenek kirándulásokhoz az egész család számára. Remek programlehetőségek várnak kicsikre és nagyokra egyaránt. Mássz hegyet, keress kiutat a labirintusból, ereszkedj le a folyóba egy farönkön, vagy fedezd fel a vad természetet. Gyermekek számára Franciaország ezen vidéke különlegesen egyedi élményeket nyújt. Ha a Champagne-Ardennek vidékén töltöd a kempingnyaralásodat, semmiképpen ne hagyd ki a pezsgő-utat, ami után biztosan pezsegsz majd a boldogságtól.

Kikapcsolódási lehetőségek a Champagne-Ardennek régióban

A Champagne-Ardennek régióban fekvő kempingek közelében számos remek programlehetőség vár rád. A túrázás, kerékpározás szerelmesi számára tökéletes helyszín, de akik az igazi adrenalinnal teli izgalmakra vágynak, szintén nem fognak unatkozni. Kipróbálhatod a Vallée de la Meuse felett átívelő kötélpályát, melyen 100 km/órás sebességgel csúszhatsz végig, vagy felülhetsz egy jetskire a Lac du Der tavon. Ha szeretsz gokartozni, hegyet mászni vagy ejtőernyőzni, erre is lehetőséged nyílik. Inkább pihentetőbb kikapcsolódásra vágysz? A Champagne-Ardennekben fekvő kempingekhez közeli védett területeken a part mentén nagyszerű strandokat találsz. Ha igazi pihenésre vágysz, látogass el Bourbonne-les-Bains gyógyfürdőjébe.