fr-chr.jpg

Champagne-Ardennek kempingjei

Kempingezés Champagne-Ardennek vidékén

Kempingezés a Champagne-Ardennek régiójában egyet jelent a pezsgő régiójában történő kempingezéssel. Észak-Franciaország ezen az elragadó táján hatalmas erdőségeket, kellemes éghajlatot, nagy tavakat talál, amely egyben a pezsgő hazája is. A régió híres az ünnepeket teljessé tevő pezsgő boráról. Ha szereti, akkor a megfelelő úti célt választotta! A Champagne-Ardennek régió ennél természetesen sokkal többet nyújt: dombos vidéki tájak, történelmi városok, érdekes kulturális látnivalók. Tegyen egy túrát, vagy pihenjen a kempingben a Champagne-Ardennek vidékén. A Vacansoleil tudja, hova érdemes mennie.

Mutasson többet
Válasszon a 3 kempingek Champagne-Ardennek Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping de la Liez

Peigney - Champagne-Ardennek - Franciaország

Kellemes kemping a Liez-tó mellett. Hihetetlen látvány. Megannyi vízisportolási lehetőség. Vidám vízipark a gyermekek számára. Langres csodálatos városa mindössze 6 kilométerre fekszik, mely nagyszerű kikapcsolódást nyújt.

Camping La Croix d'Arles

Bourg - Champagne-Ardennek - Franciaország

Ebben a kempingben 1 napra is foglalhat szállást, de persze tovább is maradhat. Van itt minden, medence, játszótér, kellemes étterem. Kirándulási tipp: Langres történelmi városa.

Camping La Forge de Sainte Marie

Thonnance-les-Moulins - Champagne-Ardennek - Franciaország

Jellegzetes, gyermekbarát kemping, mely egy volt kovácsműhely köré épült. A közeli patakban horgászni is lehet. Kirándulási tipp: vásárlás Chaumon-ban; Nigoland park.