fr-ave.jpg

Auvergne/Aveyron kempingjei

Kempingnyaralás Aveyron-ban

Csodálatos hegyek. Üde, zöld erdők és érintetlen, vad vidék. Kristálytiszta tavak, meleg források és egyszerűen lenyűgöző látvány. Egy aveyron-i nyaralás felejthetetlen élményt nyújt, Franciaország szívében, tökéletes helyszín egy mesés családi kempingezéshez. Túrázz vagy biciklizz a régióban és elképesztő vidékek mellett fogsz majd elhaladni salakkúpokkal, lávakupolákkal, termékeny völgyekkel, és kanyargó folyókkal. A szabadtéri programok kedvelői életük legszebb napjait fogják átélni a Aveyroni Vulkanikus Regionális Természeti Parkban, vagy a fenséges Chambon, Sarrans, Selve, Aydat vagy Pareloup tavaknál. Látogasd meg Vichy történelmi fürdővárosát, a régió fenséges középkori székhelyét, Clermont-Ferrandot, Le Puy-en-Velay zarándokvárosát, és a legszebb francia falunak tartott, festői Peyre-t. Ha egy pihentető kempingnyaralást keresel Franciaország legősibb vidékén, kövesd a Bourbon-hercegek lábnyomait, és kényeztesd magad Aveyron ellenállhatatlan pompájában.

Mutasson többet
Válasszon a 6 kempingek Auvergne/Aveyron Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Les Genêts

Salles-Curan - Auvergne/Aveyron - Franciaország

A Pareloup-tó partján fekszik ez a kemping, melyben számos sportot űzhet: horgászhat, szörfözhet, úszhat a kristálytiszta tóban, vagy a kemping saját, fűtött medencéjében.

Camping La Source

Thérondels - Auvergne/Aveyron - Franciaország

Kis, teraszos elrendezésű kemping Franciaország Aveyron régiójában. Közvetlenül a Sarrans-tó mellett. Remek lehetőség úszásra és horgászásra. Kellemes medence kilátással és nagy vízi csúszdával.

Camping Les Rivages

Millau - Auvergne/Aveyron - Franciaország

Gyönyörű helyen található kemping remek úszómedencékkel, közel a hegyek lábánál fekvő Millau-hoz. A kisgyerekek pedig biztonságban játszhatnak a kavicsos folyóparton.

Camping Domaine des Tours

Saint-Amans-des-Côts - Auvergne/Aveyron - Franciaország

Tágas, teraszos kialakítású kemping úszómedencével és víziparkkal a La Selve-tó mellett. Sok-sok vízisport-lehetőség.