fr-ave.jpg

Auvergne-i/Aveyroni kempingek

Kemping Auvergne-ben

Egy auvergne-i kempingben az élet szép! Közép-Franciaország ezen elbűvölő szépségű vidékén hatalmas erdőket, mezőket, krátertavakat és védett vulkánokat is találunk a Francia-középhegységben. Auvergne az ország szívében található, így tökéletes kiindulópont ahhoz, hogy megnézzük a látnivalókat és programokon vegyünk részt. Az auvergne-i kempingből megcsodálhatjuk a gyönyörű tájat, a természeti szépségeket, és a történelmi és kulturális látnivalókat is. Sok-sok vár és erőd meséli el Auvergne történelmét. 

Mutasson többet
Válasszon a 7 kempingek Auvergne/Aveyron Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Les Genêts

Salles-Curan - Auvergne/Aveyron - Franciaország

A Pareloup-tó partján fekszik ez a kemping, melyben számos sportot űzhet: horgászhat, szörfözhet, úszhat a kristálytiszta tóban, vagy a kemping saját, fűtött medencéjében.

Camping Le Caussanel

Canet-de-Salars - Auvergne/Aveyron - Franciaország

Szép kemping a magasan fekvő Lac de Pareloup szomszédságában. Kellemes medencék csúszdákkal, napozóterület a tóparton, rengeteg vízisport-lehetőség. Látogasson el Rodezbe és Millau-ba.

Camping La Boissière

Saint-Geniez-d'Olt - Auvergne/Aveyron - Franciaország

Elbűvölő kemping a Lot folyónál medencével, játszótérrel és sportlehetőségekkel. Kenuzhatunk a folyón, és akár 50 km-es túrákat is tehetünk.

Camping La Source

Thérondels - Auvergne/Aveyron - Franciaország

Kis, teraszosan kialakított kemping Aveyron északi részén a Sarrans-tóba nyúló félszigeten. A tóban vízi sportokat űzhetünk, vagy a medencében lubickolhatunk.

Camping Les Rivages

Millau - Auvergne/Aveyron - Franciaország

Gyönyörű helyen található kemping remek úszómedencékkel, közel a hegyek lábánál fekvő Millau-hoz. A kisgyerekek pedig biztonságban játszhatnak a kavicsos folyóparton.