belgische-kust-900x170.jpg

Belga partvidék kempingjei

Kemping a belga-partvidéken

Egy belga partvidéki kemping sokaknak az ideális nyaralási úticélt jelenti. Nem véletlenül, hiszen egy belga nyaralás több szempontból is vonzó ajánlat. A vonzó táj változatossága, az életstílus, a barátságos tengerparti üdülőhelyek mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy egy belga partvidéki kempingben eltöltött nyaralás fantasztikus legyen. A természet és kultúra kedvelői és a pihenni vágyók is jól fogják magukat érezni. 

Mutasson többet
Válasszon a 2 kempingek Belga partvidék Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Kustpark Strand Westende

Westende - Belga partvidék - Belgium

Kemping mobilházakkal gyalogtávolságra (800 m) a 8 km hosszan elnyúló Északi-tengeri strandtól a flamand parton. Több programot is kínál a környéken.

Camping Nieuwpoort

Nieuwpoort - Belga partvidék - Belgium

Nagy kemping rekreációs tóval, 3 úszómedencével, 5 km-re a parttól. Ideális kiindulópont egy változatos és mozgalmas nyaraláshoz a flamand parton.

A belga partvidéken található kempingek általában olyan nyüzsgő tengerparti üdülőhelyek közelében találhatóak, mint Blaneknberga, Westende, Nieuwpoort és Knokke. Ezek a városok sok-sok tennivalót kínálnak. Napos időben a partok invitálják önt egy kellemes délután eltöltésére. Érdekes látnivalókat is találunk a part mentén. Ellátogathatunk a blankenbergi Sealife-ba vagy az Earth Explorerbe. Knokke-Heistben sok-sok kulturális látnivaló akad, a kicsik pedig Plopsalandot fogják imádni. Kóstolja meg a flamand sültkrumplit, a belga bonbonokat és a belga söröket, és fedezze fel a sokarcú Belgiumot belga partvidéki kempingjéből.