be.jpg

Belgiumi kempingek

Kempingezés Belgiumban

Belgium a remek sörökről, sültkrumpliról, gofriról és csokoládéról ismert. Emellett a világ gyémánt fővárosa is. A család minden tagja számára elérhetők programlehetőségek. Bár Belgium megannyi látványossággal rendelkezik, mégis Nyugat-Európa kevésbé felkapott célországa. Brüsszel, Brugge, Antwerpen és Gent lenyűgöző városai látnivalókat, csodálatos ételeket és a családok számára is számos élménylehetőséget kínálnak. Impozáns építészettel, gazdag történelemmel és remek múzeumokkal várják a látogatókat. A gyermekek sem fognak unatkozni, hiszen Európa legjobb szórakoztató parkjai közül is itt található néhány. Kempingezz Belgiumban, és élvezd a nyaralás sokszínűségét!

Mutasson többet
Válasszon a 14 kempingek Belgium Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Gossaimont

Odrimont - Ardennek - Belgium

Kis, teraszosan kialakított kemping falusi környezetben. Csodás panoráma tárul elénk a szálláshelyről Kitűnő kiindulási pont szabadtéri programokhoz az Ardennekben.

Camping Au Bord de l'Ourthe

Rivage-Sprimont - Ardennek - Belgium

Elbűvölő kemping az Ourthe folyó mentén, közel egy szabadidő központhoz. Comblain-au-Pont lenyűgöző barlangjai is a közelben találhatóak.

Camping Le Confluent

Comblain-au-Pont - Ardennek - Belgium

Kellemes családi kemping, ahol sportolhatunk is. Rengeteg szabadidős tevékenység az Ourthe és az Ambleve folyók találkozásánál.

Camping Polleur

Polleur - Ardennek - Belgium

Családi kemping kalandvágyóknak! Túlélő tanfolyam a kemping közelében és számos lehetőség túrázásra, mountain bikeozásra, kajakozásra és quadozásra. Ez a legjobb módja az Ardennek felfedezésének!