be.jpg

Belgiumi kempingek

Kempingezés Belgiumban

Belgium a remek sörökről, sültkrumpliról, gofriról és csokoládéról ismert. Emellett a világ gyémánt fővárosa is. A család minden tagja számára elérhetők programlehetőségek. Bár Belgium megannyi látványossággal rendelkezik, mégis Nyugat-Európa kevésbé felkapott célországa. Brüsszel, Brugge, Antwerpen és Gent lenyűgöző városai látnivalókat, csodálatos ételeket és a családok számára is számos élménylehetőséget kínálnak. Impozáns építészettel, gazdag történelemmel és remek múzeumokkal várják a látogatókat. A gyermekek sem fognak unatkozni, hiszen Európa legjobb szórakoztató parkjai közül is itt található néhány. Kempingezz Belgiumban, és élvezd a nyaralás sokszínűségét!

Mutasson többet
Válasszon a 14 kempingek Belgium Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Kempen

Lichtaart - Antwerpen - Belgium

Kis, teraszos kemping csodálatos környezetben. Gyermekekkel érkező családoknak ideális, sokféle szórakoztató program, valamint egy vidámpark, a Bobbejaanland is a közelben található. Garantált családi élmény a belga Kempen kempingben.

Camping Petite Suisse

Dochamps - Ardennek - Belgium

Ebben a zöld környezetben található kempingben mindenki megtalálhatja a kedvére való kikapcsolódást: kenutúra, séta a közeli városokba, gyermekeknek játszótér, medence, csúszda.

Camping Parc la Clusure

Bure - Ardennek - Belgium

Ez a belga kemping kitűnő sportolási, játszási és szórakozási lehetőségekkel vár kicsiket és nagyokat egyaránt. Városlátogatásaink során kóstoljuk meg a finom belga sört és csokit is!

Camping La Colline

Virton - Ardennek - Belgium

Ebben a Belgium dél-keleti részén található kempingben játszótér és egy kis tó várja a gyermekeket. A felnőttek sportolhatnak, kirándulhatnak, vagy épp a tóparton napozhatnak.

Camping La Roche-en-Ardenne

La Roche-en-Ardenne - Ardennek - Belgium

Csupán egy sétányira La Roche-en-Ardenne belvárosától. A kempinget elhagyva sok tennivalónk akad: szabadtéri tevékenységek, múzeumok és egy gyönyörű vadaspark is vár ránk.