Vacansoleil Logo

Fedezzük fel együtt Európát

Csatlakozz a Vacansoleil és a Jumbo-Visma nyerő párosához

2023-ben a Vacansoleil a Jumbo-Visma korcsolya és kerékpár csapat támogatója és szponzora. A korcsolya európabajnokságtól a nagy kerékpáros versenyekig mindenhol ott leszünk a pálya mellett. Te is csatlakozhatsz hozzánk! Iratkozz fel, hogy Vacansoleil taggá válj, így lehetőséged nyílik megnyerni a fantasztikus díjakat, emellett exkluzív előnyök és sportos lehetőségek is várnak rád. Ha a Jumbo Visma csapat nyer, te is nyersz!

Törzsadatok

*A promóciókban való részvételhez beleegyezés szükséges.
Az adataid biztonságban vannak.
Team Jumbo Visma

Egyedi ajándékok és előnyök várnak rád!

Norcenni e-bike cipressi

Vigyázz, kész, rajt!

Sárga és rózsaszín trikók gyűjtése. Hegycsúcsok meghódítása. Rekordok megdöntése. És… csodás nyaralás! Mialatt a Jumbo-Visma csapat szuper versenyzői a legjobb eredményekre törekszenek, mi is sprintelünk, azaz megteszünk mindent, hogy fantasztikus nyaralásban lehessen részed.

Ebben az évben mindannyian nyertesek vagyunk. Az egész szezon alatt izgalmas ajándékokhoz, exkluzív tartalomhoz és különleges előnyökhöz juthatsz. Melegítsd be az izmaidat és készülj fel egy szenzációs szezonra!

Iratkozz fel és induljunk is!

Együtt fogunk nyerni!

Amikor a Jumbo-Visma csapat nyer, te is nyersz! Az adott csapattól és eseménytől függően különböző, szuper nyeremények várnak rád. Olyan lesz, mintha te állnál a sárga trikóban a színpadon!

  • Ingyenes prémium kempingnyaralások
  • VIP jegyek a legnagyobb versenyekre
  • Jumbo-Visma pólók és ajándéktárgyak
  • Exkluzív ‘Tour du Soleil’ tippek
  • Különleges előnyök a Vacansoleil tagoknak

Iratkozz fel és nyerj! Együtt az első helyen fogunk végezni!

Breakfast Team Jumbo Visma
Corvus

Tour du Soleil

Tájak zöld dombokkal, kanyargós utakkal és lenyűgöző kilátással a napsütötte régiókra. A kerékpárverseny egy Európa természeti szépségeit érintő, ötcsillagos túra is egyben.

A Jumbo-Visma csapat sportolói az ismert kerékpárversenyek során áthaladnak Franciaország, Olaszország, Spanyolország és más országok legszebb részein. Olyan helyszíneken, amelyeket érdemes felfedezned! Olyan helyszíneken, ahol kempingezni szeretnél! Útjuk során követjük a Jumbo-Visma csapatot, és felhívjuk a figyelmedet az összes különleges úti célra.

Kerékpározz velünk virtuálisan és meríts ihletet a következő nyaralásodhoz! A Tour du Soleil felülmúlja legvadabb (kerékpáros) álmaidat!

Menj kempingezni!

Menj biciklizni!

A kempingben rengeteg fának támasztott kerékpárt fogsz látni. Gyerek kerékpárokat, mountain bikeokat, versenykerékpárokat. Ami nem is csoda, hiszen 600 prémium kempingünk Európa legszebb úti céljainál található, amelyek tökéletes kiindulópontot nyújtanak a családi biciklizéshez és a pároddal vagy a kerékpáros társaiddal való tekeréshez. Két keréken a világot a legjobb formájában láthatod, és ki tudja, talán összefutsz a Jumbo-Visma csapat versenyzőivel is az edzésük során.

Norcenni