Gyakori kérdések

Gyakori kérdések - Újra otthon

Elveszett tárgyak

Amennyiben elveszett vagy a nyaralás helyszínén hagytál valamit, kérjük, hazatérésed után egy héten belül jelezd azt telefonon prémiumkemping szakértőink felé. Annak érdekében hogy minél könnyebben megtalálhassák az elveszett tárgyat, azt javasoljuk, próbálj meg minél pontosabb leírást adni róla (pl. a tárgy márkája, színe, mérete és más jellemző vonások). 
Az elveszett tárgyak hazaszállítási költségét előre ki kell fizetned.

Hol tehetem fel a kérdéseimet és adhatok visszajelzést a nyaralásommal kapcsolatban?

Nagyon érdekel minket, hogyan sikerült a nyaralásod! Hazaérkezésedet követően e-mailben küldünk neked egy kérdőívet, amit kitöltve elmondhatod véleményedet a nyaralásoddal kapcsolatban. Kíváncsiak vagyunk a véleményedre. Természetesen telefonon vagy e-mailben is visszajelezhetsz. Ehhez kérjük, vedd fel a kapcsolatot velünk, örömmel állunk rendelkezésedre!

Lehetséges következő évre foglalni?

Igen, már foglalhatsz következő évre!

Láthatóak az árak az általad választott kempingnél? Akkor már foglalhatsz is!
A szálláshely teljes díjának 30%-át, a 4.900 Ft-os foglalási díjat, illetve az esetleges biztosítási díjat kell befizetned előlegként a foglaláskor.

Még nem láthatóak az árak az általad választott kempingnél?
Ebben az esetben az árak még nem ismertek erre a szállástípusra, azonban előfoglalásra már van lehetőség. Foglalásod után egy visszaigazoló e-mailt fogsz kapni. Az előfoglalás egy előzetes helyfoglalás, melyre 50.000 Ft-os díjat kell befizetned. Amint az árak rendelkezésünkre állnak, e-mailben megküldjük számodra a pontos végösszeget tartalmazó visszaigazolást, így eldöntheted, hogy szeretnéd-e véglegesíteni a foglalást. Ha szeretnéd véglegesíteni, akkor a már befizetett összeget beszámítjuk a fizetendő előlegbe, mely a szálláshely teljes díjának 30%-a, plusz a 4.900 Ft-os foglalási díj, valamint az esetleges biztosítási díj. Ha töröltetni szeretnéd foglalásodat, akkor 5 munkanapon belül visszautaljuk a már befizetett összeget.

Fontos információ: az előfoglalás egy előzetes helyfoglalás, ami nem garancia arra, hogy az általad választott kemping és szálláshely elérhető lesz.

Következő évre szóló foglalás ingyenes lemondása vagy módosítása
2021. február 28-ig díjmentesen töröltetheted a 2021-re szóló foglalásodat. Az általad befizetett összeget visszautaljuk. Ez kizárólag a 2020. szeptember 1-től megtett foglalásokra vonatkozik, a 2020-ról 2021-re módosított foglalásokra nem érvényes.
2021. február 28. után a foglalások törlésére az Általános Szerződési Feltételek szerint van lehetőség. 

2021-re szóló foglalásodat 2021. április 15-ig egyszeri alkalommal díjmentesen módosíthatod, amennyiben a módosított foglalás értéke nem alacsonyabb az eredeti foglalás értékénél. Módosíthatod a kempinget, a szállás típusát, a tartózkodás időtartamát és dátumát.