Gyakori kérdések

Gyakori kérdések - Újra otthon

Elveszett tárgyak

Amennyiben elvesztett vagy nyaralása helyszínén hagyott valamit, kérjük, hazatérte után egy héten belül jelezze azt telefonon prémiumkemping szakértőink felé. Hogy minél könnyebben megtalálhassák az elveszett tárgyat, azt javasoljuk, próbáljanak meg minél pontosabb leírást adni róla (pl. a tárgy márkája, színe, mérete és más jellemző vonások). 
Az elveszett tárgyak hazaszállítási költsége előre fizetendő és a vendéget terheli.

Hol kérdezhetek ill. fejezhetem ki véleményemet nyaralásommal kapcsolatban?

Hazaérkezése után a Vacansoleil küld Önnek egy kérdőívet emailben, ezt kitöltve elmondhatja véleményét a nyaralásáról. Ha ez nem lenne elég, természetesen telefonon vagy e-mailben is megteheti ezt.

Lehetséges következő évre foglalni?

Igen, már foglalhat következő évre!

A kívánt időpont még nem elérhető a honlapon?
Mi lefoglaljuk Önnek telefonon keresztül. Kérjük, hívjon minket vagy írjon üzenetet, hogy visszahívhassuk Önt.

A nyaralás kívánt időpontja szerepel a honlapunkon, de ár nélkül?
Ebben az esetben előzetes helyfoglalásra van lehetőség 30.000 Ft/szálláshely befizetésével. Amint az árak elérhetővé válnak, megküldjük Önnek a végleges árakat tartalmazó visszaigazolást. Innentől 5 nap áll rendelkezésére, hogy eldöntse, szeretné-e véglegesíteni vagy inkább törölné az előzetes helyfoglalást. Ha megfelelő Önnek a szálláshely véglegesített ára, akkor nincs további teendője, mert az 5 nap leteltével automatikusan véglegessé válik a foglalás és az Általános Szerződési Feltételeinkben meghatározottak lépnek érvénybe. A befizetett 30.000 Ft pedig beszámításra kerül a teljes fizetendő összegbe. Amennyiben törölni szeretné az előzetes helyfoglalást, akkor ezt 5 napon belül írásban kell jeleznie felénk, mi pedig visszatérítjük Önnek a már befizetett összeget. Minden olyan 2019-re szóló előfoglalásra, ahol az előfoglalás pillanatában már elérhetőek az árak, az Általános Szerződési Feltételeink érvényesek. Így lemondás esetén az ebben szereplő lemondási feltételek szerinti kötbér fizetendő.

Már elérhető az ár a honlapon a kívánt időszakra?
Ebben az esetben Ön is lefoglalhatja szálláshelyét online. Az előleg befizetésére 7 munkanap áll rendelkezésére, mely a teljes összeg (a foglalt kiegészítő szolgáltatásokkal) 25%-a, a foglalási díj és az esetleges biztosítás díja.