Gyakori kérdések

Gyakori kérdések - Személyes Vacansoleil oldal

Mikor és hogyan kapom meg a bejelentkezéshez szükséges adatokat?

A bejelentkezéshez szükséges Felhasználónevét a foglalás után, a "Foglalás visszaigazolása/Számla" elnevezésű e-mailben találja meg.

A Jelszavát egy másik, a "Fontos belépési adatok a Személyes Vacansoleil Oldalhoz", e-mailben küldjük meg, rögtön a foglalás visszaigazolását követően.

Akár interneten, akár telefonon keresztül foglal, ezeket az e-maileket a foglalás után (legkésőbb. a foglalást követő munkanapon) küldjük el Önnek.

Elvesztettem a bejelentkezéshez szükséges adatokat. Hogyan kaphatom meg őket újra?

Amennyiben elvesztette bejelentkezési adatait, újra lekérdezheti azokat a www.szemelyesvacansoleiloldal.hu oldalon. Kattintson a Személyes Vacansoleil Oldalunk kezdőlapján az “Elfelejtette a jelszavát...?” linkre, és kövesse az utasításokat.

Utólag is foglalhatok egyéjszakás szállást a már meglevő foglalásomhoz?

Interneten keresztül több kempingbe is lehetõsége van akár 1 éjszakára is szállást foglalni. A részletes listát itt találja.

Mikor és hogyan tudom kinyomtatni utazási dokumentumaimat?

Az utazási dokumentumokat a teljes összeg beérkezését követően és legkorábban 6 héttel indulás előtt a www.szemelyesvacansoleiloldal.hu -ról tudja kinyomtatni.

A nyomtatás menete a következő: 
1. www.szemelyesvacansoleiloldal.hu
2. Írja be a Felhasználónevét, melyet a "Foglalás visszaigazolása/Számla" elnevezésű e-mailben talál
3. Írja be a Jelszavát, melyet a "Fontos belépési adatok a Személyes Vacansoleil Oldalhoz" elnevezésű e-mailben küldjük meg Önnek, a foglalás visszaigazolását követően
4. Kattintson "Az Ön foglalása / adatai" menüpontra
5. Válassza az "Utazási dokumentumok menüpontot
6. A "Nyomtatás" gombra kattintva tudja kinyomtatni az utazási dokumentumokat.

Az indulás előtt 3 nappal történő foglalás esetén, a sikeres bankkártyás terhelést követően néhány percen belül e-mailben küldjük el Önnek az utazási dokumentumokat.

Az utazási dokumentumokban szereplő voucherrel tud majd a kempingben bejelentkezni., így ezt mindenképpen vigye magával!

Nem tudok bejelentkezni a Személyes Vacansoleil oldalra. Mit tegyek?

A kapott e-mailből be tudja másolni bejelentkezési adatait. Amikor bejelentkezett, Ön is megváltoztathatja jelszavát.

Tudom ellenőrizni a honlapon, hogy az átutalás sikeres volt?

Honlapunk nem ad információt a pénzforgalmakról. Az első befizetendő összeget s a fizetendő összeg második felét, illetve az utolsó fizetési határidőt találhatja meg honlapunkon.