Gyakori kérdések

Gyakori kérdések - Fizetés

Hogyan történik a fizetés?

Fizetés módja:

A fizetés banki átutalással vagy bankkártyás (Visa vagy Mastercard) fizetéssel lehetséges.

Ha a banki átutalásos fizetést választottad, de mégis bankkártyával szeretnél fizetni, akkor az első befizetést a visszaigazoló e-mail szövegében található linkre kattintva tudod megtenni.

Fizetési határidők:

A foglalástól számított legalább 43 napon belüli érkezés esetén az első befizetés a foglalást követő 7 napon belül, a második befizetés pedig 43 nappal érkezés előtt esedékes. Amennyiben az első és a második fizetési határidő között csak 7 nap különbség van, akkor a teljes díj az első fizetési kötelezettséggel egyidejűleg esedékes.

A foglalástól számított legfeljebb 43 napon belüli érkezés esetén a teljes díj 7 napon belül fizetendő.

A foglalástól számított 14 napon belüli érkezés esetén a teljes díj azonnal fizetendő bankkártyával (Visa vagy Mastercard).

Kell előleget fizetnem? Mennyit kell fizetnem?

Igen. Az előleg a kiválasztott szálláshely díjának és a foglalt extráknak a 30%-a, plusz a foglalási díj (4.900 Ft), valamint az esetleges stornó biztosítás teljes díja.

Előzetes helyfoglalás esetén, azoknál a szálláshelyeknél, ahol még nem ismert az ár, 50.000 Ft-ot kell befizetni. Amint az árak már rendelkezésre állnak, az előzetes foglalásra befizetett 50.000 Ft-ot beszámítjuk a fizetendő előlegbe, amely a szállásfoglalás teljes díjának 30%-a, plusz a foglalási díj (4.900 Ft) és az esetleges stornó biztosítás teljes díja.

Amennyiben az indulásod előtti 6 hétben foglalod le a szállásodat, akkor a foglalás teljes költségét 7 napon belül egyösszegben kell befizetned.

Kapok értesítést arról, hogy megérkezett a befizetésem?

Igen, e-mailben küldünk értesítést, amint a beérkezett összeg lekönyvelésre került.

Miért másfajta a fizetési link a foglalás visszaigazolásában, mint korábban?

2021 márciusában új foglalási rendszert vezettünk be a Vacansoleil-nél, ezért változott a fizetési link is, amelyet a foglalásod számláját tartalmazó e-mailben találsz. Ha rákattintasz a linkre, az rögtön az Ingenico biztonságos fizetési felületére fog navigálni, ezzel megkönnyítve a fizetési folyamatot.