Gyakori kérdések

Gyakori kérdések - Fizetés

Hogyan történik a fizetés?

Fizetés módja:

A fizetés banki átutalással vagy bankkártyás (Visa vagy Mastercard) fizetéssel lehetséges.

Ha a banki átutalásos fizetést választottad, de mégis bankkártyával szeretnél fizetni, akkor az első befizetést a visszaigazoló e-mail szövegében található linkre kattintva tudod megtenni.

Fizetési határidők:

A foglalástól számított legalább 52 napon belüli érkezés esetén az első befizetés a foglalást követő 7 napon belül, a második befizetés pedig 52 nappal érkezés előtt esedékes. Amennyiben az első és a második fizetési határidő között csak 7 nap különbség van, akkor a teljes díj az első fizetési kötelezettséggel egyidejűleg esedékes.

A foglalástól számított legfeljebb 52 napon belüli érkezés esetén a teljes díj 7 napon belül fizetendő.

A foglalástól számított 14 napon belüli érkezés esetén a teljes díj azonnal fizetendő.

A foglalástól számított 10 napon belüli érkezés esetén a foglalás véglegesítése csak bankkártyával (Visa vagy Mastercard) lehetséges és a teljes díj azonnal fizetendő.

Kell előleget fizetnem? Mennyit kell fizetnem?

Igen. Az előleg a kiválasztott szálláshely díjának és a foglalt extráknak a 25%-a, plusz a foglalási díj (4.900 Ft), valamint az esetleges stornó biztosítás teljes díja.

Előzetes helyfoglalás esetén, azoknál a szálláshelyeknél, ahol még nem ismert az ár, 50.000 Ft-ot kell befizetni. Amint az árak már rendelkezésre állnak, az előzetes foglalásra befizetett 50.000 Ft-ot beszámítjuk a fizetendő előlegbe, amely a szállásfoglalásod teljes díjának 25%-a, plusz a foglalási díj (4.900 Ft) és az esetleges stornó biztosítás teljes díja.

Amennyiben az indulásod előtti 9 hétben foglalod le a szállásodat, akkor a foglalás teljes költségét egyösszegben kell befizetned.

Kapok értesítést arról, hogy megérkezett a befizetésem?

Igen, e-mailben küldünk értesítést, amint a beérkezett összeg lekönyvelésre került.