Felejts el mindent, amit eddig a sátorozásról gondoltál!

Ha kempingeztél gyerekkorodban bizonyára van néhány kép a fejedben az alábbiakról: szűk hely, kényelmetlen gumimatrac, rossz idő esetén beázás és esőben főzőcskézés a sátor mellett. Felejtsd el!

 

 

 

 

Ha a prémium kempingezést választod, akkor a fentiek eltűnnek és marad a gyönyörű  természet, a jó társaság, az izgalmas kalandok és a szuper élmények, amiket még hosszú évekig mosolyogva őrizhetsz magadban. Ráadásul idén nyártól már a legújabb Kalahari szafari sátrunkat is kipróbálhatod!

Ez a 25 nm2-es, 5 személy befogadására alkalmas sátor azért különleges, mert a Vacansoleil utasok is részt vettek a fejlesztésében. 2017-ben 1500 utast vontunk be egy komplex felmérésbe, melynek célja az volt, hogy megismerjük utasaink elképzeléseit az ideális glamping (glamorous camping) sátorról. A kérdőívek és a személyes interjúk értékelése után kiderült, hogy vendégeink számára a legfontosabb tényezők: a kényelem, a tágas szállások, az élmény és a kedvező ár.

Csapatunk a felmérés eredményei alapján fejlesztette ki a Kalahari szafari sátrat, amely saját nappali résszel, 2 hálószobával, 5 kényelmes ággyal, teljesen felszerelt konyhával  és fedett, fa verandával rendelkezik, így minden kényelmi igényt kielégít.  A konyhában mikrohullámú sütőt, gáztűzhelyet és egy nagy, fagyasztó résszel is rendelkező hűtőszekrényt találsz, így könnyűszerrel elkészíthetsz bármilyen ételt és  nem kell naponta bevásárolnod. A fa veranda sarokülőjéről kényelmesen elfogyaszthatod a reggelidet, vacsorádat, este egy ital mellett gyönyörködhetsz a naplementében, a tetőnek köszönhetően pedig akkor is olvashatsz, amikor erős a napsugárzás. Természetesen a sátorban belül is fapadlót találsz, így mezítláb is kényelmesen sétálhatsz.

A vadonatúj, Kalahari szafari sátor jelenleg 16 kempingben elérhető. Ha te is kipróbálnád, kattints ide!

A sátrak mellett mobilházak széles választéka is a rendelkezésedre áll!

Lehet ez is érdekel