Izgalmas kalandok vagy romantikus programok?

Végre magad mögött hagytad a várost, a munkát, a hétköznapi teendőket és már az sem zavar, hogy elfelejtetted levinni a szemetet indulás előtt. Kinn fekszel a medence szélén, az egyik lábad a tökéletes hőmérsékletű vízbe lógatod, miközben a nap kellemes sugarai simogatják az arcod. Ezt el tudnád képzelni egy egész héten keresztül. Természetesen megteheted, de ha nem szeretnéd magad az egész nyaralás idejére a medence parton felejteni, akkor egy sor remek program közül válogathatsz, amit az egész család imádni fog!

Kalandra fel!

Mit szólnátok például egy kerékpártúrához a Garda-tó körül? A tó varázslatos környezeténél festeni sem nagyon lehet szebbet! Vagy egy bungee-jumping Toszkánában? Na jó, ha nem ugranál rögtön fejest az extrém sportokba, akkor egy pár szerva a luxemburgi teniszpályán? Vagy rögtön a nagy halakra mennél Franciaországban? Jobban hangzik egy kis paintball az Isztrián? De ha festék helyett íjakkal lőnél vagy quadoznál, akkor ott a mesés Bretagne. És nem említettük még a kenutúrákat, hegymászást, erdei akadálypályákat és a rengeteg vízi sportot, amit a kempingek programjai kínálnak. Nyugodtan próbáljátok ki, amihez csak kedvetek van, hiszen a programokat a helyi szakértők biztosítják. Az izgalmas kalandokhoz keresd a Camping Adventure logót!

Páros programok

Amíg a kicsik a gyerekmedencében lubickolnak vagy az animátorok gyerekprogramjain pörögnek, egy kicsit kettesben lennétek? Vagy még nincsenek gyerekek? Irány a romantikus és izgalmas programok a Camping ForTwo keretein belül! A sportolási lehetőségek, kulináris és kulturális lehetőségek szinte kimeríthetetlenek! Kóstoljátok meg a helyi különleges borokat hozzájuk illő sajtfalatokkal, de mit szóltok előtte egy nyugtató-frissítő jógához. Egy szauna és masszás kombináció is igazán pezsdítő lehet.

Lehet ez is érdekel