Kempingezés Szinetár Dórával – 21. rész
June 2, 2017

A kellemes nyaralás végén a strand bárjában egy koktéllal búcsúzunk az olasz adriától és utazunk haza. Micsoda élmény volt! Reméljük Nektek is hasonlóképpen telik nyaralásotok, tele élményekkel és jó emlékekkel! Ne feledjétek, utazni jó!

Tovább olvasom
Kempingezés Szinetár Dórával – 20. rész
June 2, 2017

Kutyabarát kempingjeinkben örömmel fogadjuk a kis kedvenceket! Kutyafuttató, a boltban kutyaeledel, és a mobilház pedig úgy lett kialakítva, hogy figyelembe vettük a háziállatok igényeit is!

Tovább olvasom
Kempingezés Szinetár Dórával – 19. rész
June 1, 2017

Amikor Dóra felfedezte, hogy a város halpiacának kapuját csodálja, felébredt benne a friss hal utáni vágy, ami számunkra is érthető, hisz a tengeri halak különösen ízletesek! Mindig érdemes nyaralásaink során kirpóbálni a helyi ételkülönlegességeket! Mi se tegyünk másképp!

Tovább olvasom
Kempingezés Szinetár Dórával – 18. rész
June 1, 2017

Dóra ellátogatott az Isamar kemping melletti kisvárosba, Chioggia-ba, melyet a “Kis – Velencének” is hívnak. Hogy miért? Csatornái, főtere, a város elrendezése valóban hasonlít a szerelem városára!

Tovább olvasom
Kempingezés Szinetár Dórával – 17. rész
June 1, 2017

A sok -sok sportlehetőség ebben a prémium kempingben kibővül egy külső szolgáltatással is. A kemping külterületén egy lovarda található, amit a Vacansoleil vendégei ingyen vehetnek igénybe! Dóra is megismerkedett a lovaglás csinjával-bínjával.

Tovább olvasom
Kempingezés Szinetár Dórával – 16. rész
May 31, 2017

Dóra és Nóri nagyon lelkes lett, mikor meghallotta mennyi sportolási lehetőség van a kempingben! Ping-pong, vízi sportok, roller, kerékpár, szinte az összes labdajáték! Ők most az asztalitenisz után az íjászatot választották. Nézzük, hogy ment nekik!

Tovább olvasom
Kempingezés Szinetár Dórával – 14. rész
May 31, 2017

A tenger mellett található prémium kempingek sajátjai, hogy többségükben grillbár is kapott helyet, így a tengeri herkenytűk és halak mindig frissen készülnek, még ízletesebbek! Dóra és Nóra is benevezett egy kis finomságra!

Tovább olvasom
Kempingezés Szinetár Dórával – 13. rész
May 16, 2017

Érdemes kipróbálni a prémium kempingek adta lehetőségeket, mint például bár, étterem, pizzéria, fagylaltozó, mert a helyi különlegességeket mindig a helyiek tudják a legjobban elkészíteni!

Tovább olvasom
Kempingezés Szinetár Dórával – 12. rész
May 16, 2017

Mi az igazi olasz pizza titka? Az Isamar kemping pizzériájának szakácsa megmutatta Dórának, hogy kell ezt csinálni, aminek a végeredménye egy ínycsiklandó pizza lett!

Tovább olvasom
Kempingezés Szinetár Dórával – 11. rész
May 5, 2017

Ha már prémium kemping és Olaszország, mi sem lehet kézenfekvőbb, mint az igazi olasz fagyi! Azt mi sem tudtuk, hogy Dóra ennyi mindent tud az olasz fagyiról, és annak történelméről! Egy szó mint száz, ha nyaralás és nyár, akkor fagyi!

Tovább olvasom