Felejts el mindent, amit eddig a sátorozásról gondoltál!
March 27, 2018

Ha kempingeztél gyerekkorodban bizonyára van néhány kép a fejedben az alábbiakról: szűk hely, kényelmetlen gumimatrac, rossz idő esetén beázás és esőben főzőcskézés a sátor mellett. Felejtsd el!        

Tovább olvasom
Vacansoleil – Glamping szálláshelyek
May 3, 2017

Ha még mindig nem vagyunk vele tisztában mi is az a Glamping, ez a videó segít! Röviden luxus a természetben, kemping, de minden felszereltséggel, így nem kell kompromisszumokat kötni.

Tovább olvasom
Vacansoleil – Waikiki mobilház
May 3, 2017

A Waikiki mobilház a legnagyobb modell kínálatunkban, tulajdonképpen egy nagy nyaralóház. Tágas nappali, nagy étkezőasztal, teljesen felszerelt konyha, gáztűzhely, nagyméretű hűtőszekrény, fürdőszoba WC-vel és három hálószoba található benne. A Waikiki tökéletes többgyermekes családok nyaraláshoz.

Tovább olvasom
Vacansoleil – Tahiti mobilház
April 18, 2017

A Tahiti egy igazi luxus mobilház. Mivel két fürdőszoba található benne, így a mobilház kiválóan alkalmas nagyobb gyermekes családok vagy akár vagy pl. két (házas)pár számára is.

Tovább olvasom
Vacansoleil – Bali mobilház mozgássérültek számára
April 4, 2017

A Bali mobilházban a tágas tereké és a kényelemé a főszerep. Gondoltunk mindenkire, az akadálymentesítésnek köszönhetően kerekesszékkel is kényelmesen használható!

Tovább olvasom
Hotel vagy glamping?
March 30, 2017

Hogy mi a közös egy hotelben és a glampingben? Mindkettőben meg tudsz szállni, amikor nyaralni mész. És mi a különbség? Na az már sokkal több van. El tudnád például képzelni, hogy a hotelben bekopog a szomszédod, megkérdezni honnan jöttél, merre tartasz, nem mellesleg van egy jó bora, amit szívesen megosztana? Pedig ez egy glampingben természetes […]

Tovább olvasom
Vacansoleil – Bali mobilház
March 27, 2017

A Bali mobilház a kényelem és a tágas tér tökéletes ötvözete. Nézz körül a saját szemeddel!

Tovább olvasom
Vacansoleil – Fiji mobilház
March 27, 2017

A Fiji mobilház nem csak tökéletesen felszerelt, de az ára is kiváló! Nézz be és érezd otthon magad! 

Tovább olvasom