Mindenkinek, akinek hiányzik a nyaralás!
March 9, 2021

Hiányzik a kempingnyaralás? Az érzés, hogy hazaérkezel egy olyan helyre, ahol azelőtt még sohasem jártál? A vidám csobbanások a medencében, a strand, ahol a homok csiklandozza a lábujjaidat, egy finom, közös vacsora a mobilházad verandáján a csillagos ég alatt? 

Tovább olvasom
Gyönyörű levendulamezők Európában – csodáld meg őket te is!
January 29, 2020

A levendula nem csak parfümök összetevőjeként és fűszerként kiváló növény. Gyönyörűen mutat például a lankás dombokon, amiket selymesen puha, lila lepelként fed be. Képzeld csak el, milyen csodálatos érzés lehet egy levendulamező mellett ébredni! Ahogy a felkelő nap sugarai összekeverednek a mély lila tengerként hullámzó mezővel, miközben mélyeket szippantasz a finom illatból.

Tovább olvasom
Oscar rajongók figyelem! Nézzétek meg a kedvenc filmjeitek helyszíneit a kempingetek közelében!
January 21, 2020

Hogyan tudod kombinálni a filmek iránti rajongásodat a szuper szabadtéri programokkal? Egyszerűen! Látogass el a kedvenc filmjeid helyszíneire egy nagyszerű kempingnyaralás keretében. Lépj a filmsztárok nyomdokaiba és látogasd meg a számodra legkedvesebb helyszíneket. Keresd a lehetetlen rejtvények megoldását, ahogy Robert Langdon professzor tette a Párizsban forgatott  Da Vinci-kódban. Sétálj Velence utcáin, ahogy James Bond a […]

Tovább olvasom
2020-as előfoglalási akció
January 6, 2020

Foglald le a kempingnyaralásodat 2020-ra, most 20% kedvezménnyel! Már tervezed a 2020-as kempingnyaralásodat? Okos döntés! Ilyenkor még a legnépszerűbb kempingjeinkben is vannak szabad helyek, emellett 2020. február 2-ig 20%-os kedvezményt  is biztosítunk. A kedvezmény minden kempingre érvényes, ahol már ismertek a 2020-as árak, még az olyan népszerű régiókban is, mint az Adriai tengerpart, Isztria, Dalmácia, vagy Toszkána. 

Tovább olvasom
Felejts el mindent, amit eddig a sátorozásról gondoltál!
March 27, 2018

Ha kempingeztél gyerekkorodban bizonyára van néhány kép a fejedben az alábbiakról: szűk hely, kényelmetlen gumimatrac, rossz idő esetén beázás és esőben főzőcskézés a sátor mellett. Felejtsd el!        

Tovább olvasom
Izgalmas kalandok vagy romantikus programok?
June 15, 2017

Végre magad mögött hagytad a várost, a munkát, a hétköznapi teendőket és már az sem zavar, hogy elfelejtetted levinni a szemetet indulás előtt. Kinn fekszel a medence szélén, az egyik lábad a tökéletes hőmérsékletű vízbe lógatod, miközben a nap kellemes sugarai simogatják az arcod. Ezt el tudnád képzelni egy egész héten keresztül. Természetesen megteheted, de […]

Tovább olvasom
A napsütötte Karintia
June 12, 2017

Ausztria legdélebbi tartománya sokak számára a sípályáiról ismert, de hiba lenne kihagyni nyáron Ausztria egyik legszebb vidékét! A zöld minden árnyalatában pompázó táj nemcsak mesébe illő hegyekkel és csodálatosan szép tavakkal hívogat, ráadásul mindezt kristálytiszta levegőbe csomagolva, hanem izgalmas programokkal és felfedezni való helyekkel is. 

Tovább olvasom
Kempingezés Szinetár Dórával – 21. rész
June 2, 2017

A kellemes nyaralás végén a strand bárjában egy koktéllal búcsúzunk az olasz adriától és utazunk haza. Micsoda élmény volt! Reméljük Nektek is hasonlóképpen telik nyaralásotok, tele élményekkel és jó emlékekkel! Ne feledjétek, utazni jó!

Tovább olvasom
Kempingezés Szinetár Dórával – 20. rész
June 2, 2017

Kutyabarát kempingjeinkben örömmel fogadjuk a kis kedvenceket! Kutyafuttató, a boltban kutyaeledel, és a mobilház pedig úgy lett kialakítva, hogy figyelembe vettük a háziállatok igényeit is!

Tovább olvasom
Csobbanás vagy csúszás? Mindkettő!
June 1, 2017

A kemping már rég lefoglalva, a fürdőruha bepakolva, de te még mindig csak a hőségtől olvadó városban számolod vissza a napokat, és csak egy dologra vágysz igazán: hogy végre csobbanhass egyet. Erre szerencsére több lehetőségünk is van egy nyaralás során, és nem csak akkor, ha egy csodálatos tengerparti strand közelébe látogatunk. Szinte minden kemping kellemes […]

Tovább olvasom