Felejts el mindent, amit eddig a sátorozásról gondoltál!
March 27, 2018

Ha kempingeztél gyerekkorodban bizonyára van néhány kép a fejedben az alábbiakról: szűk hely, kényelmetlen gumimatrac, rossz idő esetén beázás és esőben főzőcskézés a sátor mellett. Felejtsd el!        

Tovább olvasom
Izgalmas kalandok vagy romantikus programok?
June 15, 2017

Végre magad mögött hagytad a várost, a munkát, a hétköznapi teendőket és már az sem zavar, hogy elfelejtetted levinni a szemetet indulás előtt. Kinn fekszel a medence szélén, az egyik lábad a tökéletes hőmérsékletű vízbe lógatod, miközben a nap kellemes sugarai simogatják az arcod. Ezt el tudnád képzelni egy egész héten keresztül. Természetesen megteheted, de […]

Tovább olvasom
A napsütötte Karintia
June 12, 2017

Ha Karintia kerül szóba, legtöbbször síelésről van szó, de hiba lenne kihagyni nyáron Ausztria egyik legszebb vidékét! A zöld minden árnyalatában pompázó táj nem csak mesébe illő hegyeket és csodálatosan szép tavakat kínál, mindezt kristálytiszta levegőbe csomagolva, hanem izgalmas programokat és felfedezni való helyeket is. Tóról-tóra Karintia, Ausztria legdélebbi tartománya, az Alpoknak és a számos […]

Tovább olvasom
Kempingezés Szinetár Dórával – 21. rész
June 2, 2017

A kellemes nyaralás végén a strand bárjában egy koktéllal búcsúzunk az olasz adriától és utazunk haza. Micsoda élmény volt! Reméljük Nektek is hasonlóképpen telik nyaralásotok, tele élményekkel és jó emlékekkel! Ne feledjétek, utazni jó!

Tovább olvasom
Kempingezés Szinetár Dórával – 20. rész
June 2, 2017

Kutyabarát kempingjeinkben örömmel fogadjuk a kis kedvenceket! Kutyafuttató, a boltban kutyaeledel, és a mobilház pedig úgy lett kialakítva, hogy figyelembe vettük a háziállatok igényeit is!

Tovább olvasom
Csobbanás vagy csúszás? Mindkettő!
June 1, 2017

A kemping már rég lefoglalva, a fürdőruha bepakolva, de te még mindig csak a hőségtől olvadó városban számolod vissza a napokat, és csak egy dologra vágysz igazán: hogy végre csobbanhass egyet. Erre szerencsére több lehetőségünk is van egy nyaralás során, és nem csak akkor, ha egy csodálatos tengerparti strand közelébe látogatunk. Szinte minden kemping kellemes […]

Tovább olvasom
Kempingezés Szinetár Dórával – 19. rész
June 1, 2017

Amikor Dóra felfedezte, hogy a város halpiacának kapuját csodálja, felébredt benne a friss hal utáni vágy, ami számunkra is érthető, hisz a tengeri halak különösen ízletesek! Mindig érdemes nyaralásaink során kirpóbálni a helyi ételkülönlegességeket! Mi se tegyünk másképp!

Tovább olvasom
Kempingezés Szinetár Dórával – 18. rész
June 1, 2017

Dóra ellátogatott az Isamar kemping melletti kisvárosba, Chioggia-ba, melyet a “Kis – Velencének” is hívnak. Hogy miért? Csatornái, főtere, a város elrendezése valóban hasonlít a szerelem városára!

Tovább olvasom
Kempingezés Szinetár Dórával – 17. rész
June 1, 2017

A sok -sok sportlehetőség ebben a prémium kempingben kibővül egy külső szolgáltatással is. A kemping külterületén egy lovarda található, amit a Vacansoleil vendégei ingyen vehetnek igénybe! Dóra is megismerkedett a lovaglás csinjával-bínjával.

Tovább olvasom
Kempingezés Szinetár Dórával – 16. rész
May 31, 2017

Dóra és Nóri nagyon lelkes lett, mikor meghallotta mennyi sportolási lehetőség van a kempingben! Ping-pong, vízi sportok, roller, kerékpár, szinte az összes labdajáték! Ők most az asztalitenisz után az íjászatot választották. Nézzük, hogy ment nekik!

Tovább olvasom