campingkids.jpg

Camping Kids animáció

A legtöbb kempingben kínálunk Camping Kids animációt, mely számos programot jelent 4-12 éves gyermekeknek.

Tipyvel, Florával és Zippel a gyermekek rengeteg kalandnak lehetnek részesei a kempingben. Sportolhatnak, játszhatnak és fejleszthetik kézügyességüket is. Ha az nem lenne elég minden nap együtt szórakozhatnak a minidiszkóban!

Természetesen az idősebb gyermekeknek és felnőtteknek is ajánlunk szórakoztató programokat. A Campingforyou! 12-17 éveseknek, a Camping Family a családoknak, illetve a Camping Adventure a kalandra vágyóknak kínál program lehetőségeket!

Tekintse meg alább, mely kempingekben talál Camping Kids programokat.

kempinget talált ,
kempinget talált
kempinget talált
kempinget talált
Keresés a megadott feltételek alapján:
a előtte/utána napos eltéréssel
* A feltüntetett árak, jelenleg érvényes árak, amelyek bármikor változhatnak. Amennyiben biztos szeretne lenni abban, hogy ezen az áron tud foglalni, akkor foglaljon most. Ebben az esetben az ár ugyanaz marad. Az ár már tartalmazza az aktuális engedményeket és/vagy az ingyenes éjszakák kedvezményeket. További felmerülő költségek: foglalási díj (4.900 Ft), és néhány esetben további, a kempingben fizetendő költségek pl. idegenforgalmi adó, környezetvédelmi adó, stb., amelyek az életkor függvényében változóak lehetnek. A kempinghelyek esetében feltüntetett ár 2 fő tartózkodására vonatkozik (akkor is, ha Ön jelezte, hogy többen lesznek). A kempinghely ára függ az utastársai életkorától. A teljes, végleges költség a foglalási részletezőben lesz feltüntetve, mielőtt véglegesíti foglalását.