Camping Kids

Camping Kids Tipy-vel, Florával és Zipp-pel

Bemutatjuk Önnek a legmókásabb szórakoztató programot! A Camping Kids rengeteg lehetőséget kínál a 4 és 12 év közötti gyermekeknek. A gyerekek izgalmas kalandokat élhetnek át a vidám indiánfiúval, Tipy-vel, barátjával, Florával és a méhecskével, Zipp-pel együtt. Kézműveskedhetnek, játszhatnak, táncolhatnak és sportolhatnak is Tipy-vel és Florával.

Az idősebb, de 12 éves kor alatti gyermekeket izgalmas és változatos programok várják, úgymint kincsvadászat, játékok és sportolási lehetőségek.

Új Camping Kids honlap

A gyerekek egész évben átélhetik a nyaralás hangulatát! Tipy, Flora és Zipp új honlapján játékokat, kézműves tippeket és információkat találhatnak azokról az országokról, ahol kempingeket kínálunk. Szüleik pedig a szórakoztató csapatról és a programokról olvashatnak bővebb információt.

Gyermeke már izgatottan várja a nyári élményeket? Rendelje meg webshopunkban a legkedvesebb Camping Kids ajándékokat és lepje meg a család legkisebb tagját egy Zipp, Flora, vagy Tipy figurával, minidisco cd-vel, Camping Kids pólóval, vagy törölközővel.