Nyeremény esetén választható kempingek

A Vacansoleil számos akciói és nyereményjátékai során Ön Vacansoleil utazási utalványt nyerhet. Az utazási utalvány prémium mobilház vagy bungalow-, illetve szafari sátor foglalására használható fel. 

Ha Ön egy Vacansoleil utazási utalvány szerencsés nyertese, kérjük keressen minket telefonon, hogy ellenőrizhessük az Ön által kiválasztott szállás elérhetőségét. A választható kempingek és szállások listáját az alábbi csatolmányban tekintheti meg. 
Az utazási utalvány foglalásra történő beváltása kizárólag telefonon lehetséges. Hívja prémiumkemping szakértőinket 06 1 870 0800-as telefonszámon. Az utalvány kempinghelyfoglalásra nem használható fel.

Nyeremény esetén választható szálláshelyek listája kempingenként 2020 212,8 KB

 

 

kempinget talált ,
kempinget talált
kempinget talált
kempinget talált
Keresés a megadott feltételek alapján:
a előtte/utána napos eltéréssel
* A feltüntetett árak, jelenleg érvényes árak, amelyek bármikor változhatnak. Amennyiben biztos szeretne lenni abban, hogy ezen az áron tud foglalni, akkor foglaljon most. Ebben az esetben az ár ugyanaz marad. Az ár már tartalmazza az aktuális engedményeket és/vagy az ingyenes éjszakák kedvezményeket. További felmerülő költségek: foglalási díj (4.900 Ft), és néhány esetben további, a kempingben fizetendő költségek pl. idegenforgalmi adó, környezetvédelmi adó, stb., amelyek az életkor függvényében változóak lehetnek. A kempinghelyek esetében feltüntetett ár 2 fő tartózkodására vonatkozik (akkor is, ha Ön jelezte, hogy többen lesznek). A kempinghely ára függ az utastársai életkorától. A teljes, végleges költség a foglalási részletezőben lesz feltüntetve, mielőtt véglegesíti foglalását.