all.jpg

Nyeremény esetén választható kempingek

A Vacansoleil számos akciói és nyereményjátékai során Ön Vacansoleil utazási utalványt nyerhet. Az utazási utalvány prémium mobilház vagy bungalow-, illetve szafari sátor foglalására használható fel. 

Ha Ön egy Vacansoleil utazási utalvány szerencsés nyertese, kérjük keressen minket telefonon, hogy ellenőrizhessük az Ön által kiválasztott szállás elérhetőségét. A választható kempingek és szállások listáját az alábbi csatolmányban tekintheti meg. 
Az utazási utalvány foglalásra történő beváltása kizárólag telefonon lehetséges. Hívja prémiumkemping szakértőinket 06 1 870 0800-as telefonszámon. Az utalvány kempinghelyfoglalásra nem használható fel.

Icon Nyeremény esetén választható szálláshelyek listája kempingenként 2018 (302,3 KB)

 

 

kempinget talált ,
kempinget talált
kempinget talált
kempinget talált
Keresés a megadott feltételek alapján:
a előtte/utána napos eltéréssel
* Az ár már tartalmazza: az aktuális engedményeket és/vagy az ingyenes éjszakák kedvezményeket. További felmerülő költségek: foglalási díj (4.900 Ft), és néhány esetben további - a kempingben fizetendő - költségek (pl. idegenforgalmi adó, környezetvédelmi adó, stb.). Egyszerű, világos, meglepetések nélkül, ahogy ezt a Vacansoleil-nél már megszokhatta.