belangrijke-informatie.jpg

Fontos információ

Utazási feltételek

Töltse le az utazási feltételeinket tartalmazó Általános Szerződési Feltételeink dokumentumot!
A jelenlegi Általános Szerződési Feltételeink érvényességének kezdetét megelőzően foglalt foglalásokra az adott foglalási időpontban érvényes Általános Szerződési Feltételek hatályosak.

Icon Általános Szerződési Feltételek (190,0 KB)

Mobilház és sátor árak

Honlapunkon, az online foglalási rendszerben az árak egy mobilház vagy sátor esetén a kiválasztott időszakra vonatkozó szálláshelydíját tartalmazzák. Egy szálláshely általában legfeljebb 6 fő elszállásolására alkalmas figyelembe véve, hogy a kisgyermekek és a csecsemők is külön személynek számítanak. 
Egyes szálláshelyek esetében az adott szállástípusban maximálisan elszállásolható személyek száma 4, 5, de akár 7, 8 fő is lehet. Ezért kérjük, vegye figyelembe az adott kemping és szálláshely létszámra vonatkozó szabályait!
A mobilházak és sátrak esetén az ár a személyek számától (a maximálisan megengedett létszámon belül) függetlenül változatlan marad. Néhány kemping azonban az 5. és 6. személy esetén felárat számít fel. Ezért kérjük, vegye figyelembe az adott kemping és szálláshely erre vonatkozó különleges információit! 
Amennyiben egy plusz sátor felállítása is megengedett szálláshelye mellett, annak költségeit a kempingben kell kifizetnie. További információért érdeklődjön kollégáinknál.

 

Az ártáblázat

A kempingek információs oldalán az “Árak” menüpontban található az “Ár éjszakánként” gomb, melynek megnyomásával egy felugró ablakban jelenik meg az ártáblázat. Itt láthatóak az aktuális árak szállástípusonként és éjszakánként szezonokra bontva. Az ingyenes éjszakák kedvezmény, illetve ezek érvényességi ideje is az „Árak” menüpontban van feltűntetve.

Kempinghely árak

Honlapunkon, az online foglalási rendszerben az árak egy kempinghely esetén a kiválasztott időszakra vonatkozó 2 főre érvényes szálláshelydíjat, az áram, egy személygépkocsi, valamint egy sátor vagy lakóautó vagy lakókocsi helydíját tartalmazzák. Kettőnél több fő esetén a kempinghely ára változik. Amennyiben egy plusz sátor felállítása is megengedett szálláshelye mellett, annak költségeit a kempingben kell kifizetnie. További információért érdeklődjön kollégáinknál.

Fizetés

A fizetés egyszerű és könnyű. A foglalás véglegesítése előtt választhat banki átutalásos vagy bankkártyás fizetés között. Az indulás előtt 3 napon belüli foglalás esetén már csak bankkártyás fizetés lehetséges. Banki átutalás esetén kérjük vegye figyelembe a számlán található fizetési határidőket! Az előleget a foglalást követő 7 napon belül, a hátralékot pedig a számlán feltűntetett határidőig kell a megadott bankszámlaszámra átutalni. Amennyiben a foglalás legfeljebb 9 héttel a szálláshelyszolgáltatás megkezdése előtt történik, a számlán szereplő határidőn belül a teljes összeg befizetése esedékes.

Foglalási periódus

A legtöbb kempingben meg van határozva a minimálisan foglalható éjszakák száma. A általában ez 2 éjszakát jelent, de vannak kempingek, ahol 4 éjszaka a minimum. Van azonban 6 kempingünk, ahol egyetlen éjszakára is foglalhat, ezeket tranzitszállásként is használhatja, ha messzebb utazik. Az öt kemping: Iris Parc Le Chene Gris, La Croix d'Arles, Feddet, Gulperberg Panorama és Les 3 Lacs du Soleil kempingek. Az Ossiacher See kemping elő- és utószezonban csak tranzitszállásként használható.

Ez minden?

Nem egészen. A foglalási díj 4 900 Ft. Egyre több helyi önkormányzat vet ki idegenforgalmi adót. Ennek összege €1-tól €2-ig terjedhet/fő/nap, s a helyszínen fizetendő. Az esetleges szemét-, környezetvédelmi és a horvát regisztrációs díjat, illetve a dán kempingkártya árát szintén a helyszínen kell kifizetni. Több kempingben kauciót kell fizetni a karszalagért és a belépőkártyákért, valamint az animációs programokért. Bizonyos létesítmények használata nem ingyenes (pl. wifi, minigolf, vízibicikli).

Online vitarendezési platform

A fogyasztók jogvitájuk rendezéséhez az Európai Bizottság által üzemeltetett online vitarendezési platformhoz fordulhatnak, amelyet a következő linkre kattintva érhetnek el: http://ec.europa.eu/odr