Fontos információ

Utazási feltételek

Töltse le az utazási feltételeinket tartalmazó Általános Szerződési Feltételeink dokumentumot!
A jelenlegi Általános Szerződési Feltételeink érvényességének kezdetét megelőzően foglalt foglalásokra az adott foglalási időpontban érvényes Általános Szerződési Feltételek hatályosak.

Általános Szerződési Feltételek_érvényes 2022. március 1-től

Bérelt szálláshelyek ára

A szálláshelyek ára éjszakánként van feltüntetve. Az ár a szálláshelyen tartózkodó személyek számától független. Természetesen minden szálláshely esetében meg van határozva, hogy maximum hányan tartózkodhatnak benne.

Az éjszakánkénti áron felül lehetnek extra költségek, mint például az idegenforgalmi adó vagy a kötelező végtakarítás díja. Ezeket a költségeket az Ön által választott kemping oldalán találja. Itt válassza ki a “Szálláshelyek” fület, majd kattintson a sárga színű “További információ” gombra az Ön által kiválasztott szálláshely típusnál. Az extra költségek itt kerülnek feltüntetésre, amennyiben vannak.

Kempinghely árak

A kempinghely ára az Ön lakókocsija vagy sátra számára magában foglalja:

  • 2 felnőtt tartózkodását
  • a helyet a lakókocsija, sátra. lakóautója vagy sátras utánfutója számára
  • parkolóhelyet az autója számára
  • az elektromos áram használatot.

Kettőnél többen vannak, vagy háziállatot is hoznak? Ebben az esetben többletköltségek merülhetnek fel, amelyek az utastársak életkorának függvényében változhatnak. Emiatt Ön a foglalásának tényleges költségét csak akkor fogja látni, amikor már az összes utastársa születési adatait megadta.

Megengedett egy kisebb sátor elhelyezése is a kempinghelyen? Néha. Amennyiben igen, akkor ez a helyszínen felár fejében lehetséges. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, amennyiben az Ön által választott kempingben rendelkezésre álló lehetőségekről kíván tájékozódni.

Az ártáblázat

Minden kemping információs oldalán található egy "Árak és foglalhatóság" fül, ahol az általad választott időszakban elérhető szállástípusok aktuális árát találod meg. Ezek az árak már minden elérhető kedvezményt tartalmaznak, viszont nem foglalják magukba az extra költségeket, pl. az idegenforgalmi adót, a kötelező végtakarítás díját stb. Ezekről a szálláshelytípus neve melletti "i"-vel jelölt információs gombra kattintva a "További költségek" résznél találsz bővebb tájékoztatást.

Fizetés

A fizetés egyszerűen és könnyen lehetséges. Ha online foglalsz a weboldalon, akkor bankkártyával tudsz fizetni. Ha telefonon keresztül foglalsz, akkor egy e-mailt fogsz kapni a fizetési linkkel, ahol biztonságos, banki környezetben fizethetsz. Amennyiben bankkártyával fizetsz, az összeg azonnal levonásra kerül a kártyádról.

A nyaralásod lefoglalásakor előleg fizetése szükséges, amelynek összege a szálláshely + az esetleges kiegészítő szolgáltatások (pl. babacsomag, kívánságok) díjának 30%-a, plusz a 4900 Ft-os foglalási díj, és az esetleges biztosítások díja. Körülbelül 60 nappal az indulásod előtt e-mailben fizetési emlékeztetőt fogsz kapni tőlünk a fennmaradt, befizetendő összeg megjelölésével, illetve a fizetési linkkel. Amennyiben az utazás kezdő napját megelőző 60 napon belül foglalod le a szállásodat, a foglalás teljes díja egy összegben fizetendő.

Foglalási periódus

A legtöbb kempingben meg van határozva a minimálisan foglalható éjszakák száma. A általában ez 2 éjszakát jelent, de vannak kempingek, ahol 4 éjszaka a minimum.Messze van a nyaralóhelyed és szeretnél megszállni egy éjszakára útközben? Van rá lehetőség!

Ez minden?

Nem egészen. A foglalási díj 4 900 Ft. Egyre több helyi önkormányzat vet ki idegenforgalmi adót. Ennek összege €1-tól €2-ig terjedhet/fő/nap, s a helyszínen fizetendő. Az esetleges szemét-, környezetvédelmi és a horvát regisztrációs díjat, illetve a dán kempingkártya árát szintén a helyszínen kell kifizetni. Több kempingben kauciót kell fizetni a karszalagért és a belépőkártyákért, valamint az animációs programokért. Bizonyos létesítmények használata nem ingyenes (pl. wifi, minigolf, vízibicikli).

Online vitarendezési platform

A fogyasztók jogvitájuk rendezéséhez az Európai Bizottság által üzemeltetett online vitarendezési platformhoz fordulhatnak, amelyet a következő linkre kattintva érhetnek el: http://ec.europa.eu/odr