Fontos információ

Utazási feltételek

Töltse le az utazási feltételeinket tartalmazó Általános Szerződési Feltételeink dokumentumot!
A jelenlegi Általános Szerződési Feltételeink érvényességének kezdetét megelőzően foglalt foglalásokra az adott foglalási időpontban érvényes Általános Szerződési Feltételek hatályosak.

Általános Szerződési Feltételek_érvényes 2018 november 1-től 199,7 KB

Általános Szerződési Feltételek_érvényes 2017 november 7-től 190,0 KB

Bérelt szálláshelyek ára

A szálláshelyek ára éjszakánként van feltüntetve. Az ár a szálláshelyen tartózkodó személyek számától független. Természetesen minden szálláshely esetében meg van határozva, hogy maximum hányan tartózkodhatnak benne.

Az éjszakánkénti áron felül lehetnek extra költségek, mint például az idegenforgalmi adó vagy a kötelező végtakarítás díja. Ezeket a költségeket az Ön által választott kemping oldalán találja. Itt válassza ki a “Szálláshelyek” fület, majd kattintson a sárga színű “További információ” gombra az Ön által kiválasztott szálláshely típusnál. Az extra költségek itt kerülnek feltüntetésre, amennyiben vannak.

Kempinghely árak

A kempinghely ára az Ön lakókocsija vagy sátra számára magában foglalja:

  • 2 felnőtt tartózkodását
  • a helyet a lakókocsija, sátra. lakóautója vagy sátras utánfutója számára
  • parkolóhelyet az autója számára
  • az elektromos áram használatot.

Kettőnél többen vannak, vagy háziállatot is hoznak? Ebben az esetben többletköltségek merülhetnek fel, amelyek az utastársak életkorának függvényében változhatnak. Emiatt Ön a foglalásának tényleges költségét csak akkor fogja látni, amikor már az összes utastársa születési adatait megadta.

Megengedett egy kisebb sátor elhelyezése is a kempinghelyen? Néha. Amennyiben igen, akkor ez a helyszínen felár fejében lehetséges. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, amennyiben az Ön által választott kempingben rendelkezésre álló lehetőségekről kíván tájékozódni.

Az ártáblázat

Minden kemping információs oldalán található egy "Árak és foglalhatóság" fül, ahol az általad választott időszakban elérhető szállástípusok aktuális árát találod meg. Ezek az árak már minden elérhető kedvezményt tartalmaznak, viszont nem foglalják magukba az extra költségeket, pl. az idegenforgalmi adót, a kötelező végtakarítás díját stb. Ezekről a szálláshelytípus neve melletti "i"-vel jelölt információs gombra kattintva a "További költségek" résznél találsz bővebb tájékoztatást.

Fizetés

A fizetés egyszerű és könnyű. A foglalás véglegesítése előtt választhat banki átutalásos vagy bankkártyás fizetés között. Bankkártyás fizetés esetén a fizetendő összeg azonnal levonásra kerül a bankkártyáról. Az indulás előtt 3 napon belüli foglalás esetén már csak bankkártyás fizetés lehetséges. Banki átutalás esetén kérjük vegye figyelembe a számlán található fizetési határidőket! Az előleget a foglalást követő 7 napon belül, a hátralékot pedig a számlán feltűntetett határidőig kell a megadott bankszámlaszámra átutalni. Amennyiben a foglalás legfeljebb 9 héttel a szálláshelyszolgáltatás megkezdése előtt történik, a számlán szereplő határidőn belül a teljes összeg befizetése esedékes. 

Foglalási periódus

A legtöbb kempingben meg van határozva a minimálisan foglalható éjszakák száma. A általában ez 2 éjszakát jelent, de vannak kempingek, ahol 4 éjszaka a minimum. Van azonban 5 kempingünk, ahol egyetlen éjszakára is foglalhat, ezeket tranzitszállásként is használhatja, ha messzebb utazik. Az öt kemping: Iris Parc Le Chene Gris, La Croix d'Arles,  és Les 3 Lacs du Soleil kempingek. Az Ossiacher See kemping elő- és utószezonban csak tranzitszállásként használható.

Ez minden?

Nem egészen. A foglalási díj 4 900 Ft. Egyre több helyi önkormányzat vet ki idegenforgalmi adót. Ennek összege €1-tól €2-ig terjedhet/fő/nap, s a helyszínen fizetendő. Az esetleges szemét-, környezetvédelmi és a horvát regisztrációs díjat, illetve a dán kempingkártya árát szintén a helyszínen kell kifizetni. Több kempingben kauciót kell fizetni a karszalagért és a belépőkártyákért, valamint az animációs programokért. Bizonyos létesítmények használata nem ingyenes (pl. wifi, minigolf, vízibicikli).

Online vitarendezési platform

A fogyasztók jogvitájuk rendezéséhez az Európai Bizottság által üzemeltetett online vitarendezési platformhoz fordulhatnak, amelyet a következő linkre kattintva érhetnek el: http://ec.europa.eu/odr