Bankkártyás fizetés

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy már bankkártyával is fizethetnek honlapunkon!

A foglalás során, a Fizetés lépésnél ezentúl választhatnak bankkártyás vagy banki átutalásos fizetési lehetőségek közül!

Ha a banki átutalást választja, akkor a foglalást követően (maximum egy munkanapon belül) megküldjük a foglalás visszaigazolását. A foglalása fenntartása érdekében kérjük, vegye figyelembe a számlán található első és második fizetési határidőt! A befizetéseket a Megerősítő/Számla 2. oldalán található bankszámlaszámra  kell átutatalni.

A teljes összeg beérkezését követően és legkorábban 6 héttel indulás előtt az utazási dokumentumokat a www.szemelyesvacansoleiloldal.hu -ról tudják kinyomtatni.

A nyomtatás menete a következő:

1. www.szemelyesvacansoleiloldal.hu

2. Írja be a Felhasználónevét, melyet a "Foglalás visszaigazolása/Számla" elnevezésű e-mailben talál

3. Írja be a Jelszavát, melyet a "Fontos belépési adatok a Személyes Vacansoleil Oldalhoz" elnevezésű e-mailben küldünk meg Önnek, a foglalás visszaigazolását követően

4,  Kattintson "Az Ön foglalása / adatai" menüpontra

5. Válassza az "Utazási dokumentumok" menüpontot

6. A "Nyomtatás" gombra kattintva tudja kinyomtatni az utazási dokumentumokat. Ezt a kempingben el fogják kérni majd Öntől, így mindenképpen vigye magával!

Bankkártyás fizetés esetén a kártya sikeres terhelését követően tekintjük kifizetettnek az első befizetést/teljes összeget. A teljes összeg befizetését követően és legkorábban 6 héttel indulás előtt az utazási dokumentumokat a www.szemelyesvacansoleiloldal.hu -ról tudják kinyomtatni a fentebb leírtak szerint.

Indulás előtt 3 nappal történő foglalás esetén már csak bankkártyás fizetésre van lehetőség. Ebben az esetben a teljes összeg levonásra kerül a „Fizetés” lépésben. A visszaigazolást és az utazási dokumentumokat ebben az esetben e-mailen küldjük meg Önnek a sikeres fizetés után, néhány percen belül.

Bővebb információért kattintson ide!

A Vacansoleil csapata