nw-temp-headers-pitch.jpg

Kempinghely

Kempinghely a saját sátrának vagy lakókocsijának

A Vacansoleil legtöbb kempigjében kempinghelyeket is ajánl azoknak az utazóknak akik saját sátrukkal vagy lakókocsijukkal utaznak. Ez azt jelenti, hogy Ön Európa top kempingjeiben élvezheti a Vacansoleil által kínált előnyöket, de mégis saját felszerelésének környezetében pihenhet. Ha több kempinghelyet foglal egyszerre, csak egyszer számítjuk fel a foglalási díjat. Bármelyik napon érkezhet és távozhat.

A kemping információs honlapján talál egy ártáblázatot a további költségekről.

volwassenen-2-hu.png
electriciteit-hu.png
tent-caravan-hu.png

Kempinghely

Az ár tartalmazza 2 felnőtt szállásdíját, az áramdíjat, a személygépkocsi és a sátor vagy a lakókocsi vagy a lakóautó helydíját.

Kempinghely Comfort

Az ár tartalmazza 2 felnőtt szállásdíját, az áramdíjat, az ivóvíz-ellátás és elvezetés díját (szennyvíz-elvezetés nincs), a személygépkocsi és a sátor vagy a lakókocsi vagy a lakóautó helydíját.

Foglalható a következő kempingekben:

bertrix-3097.jpg
bertrix-3091.jpg

Kempinghely Comfort +

A komfort kempinghelyek a víz és elektromosság mellett új funkcióval bővültek: mostantól TV kábel is a csomag része!

Az egy éjszakára vonatkozó ár magában foglalja 2 felnőtt részére az elektromosságot, a TV kábelt, az ivóvizet és elvezetését, az autó, a sátor, a lakóautó vagy a lakókocsi helydíját.

Kempinghely Grand Comfort

A Kempinghely Grand Comfort rendelkezik saját vizes blokkal, melyben zuhanyzó, mosdókagyló és egy toalett található.

Az éjszaka/ár 2 felnőtt, az áramszolgáltatás, ivóvíz ellátás, a vizesblokk használat, egy autó és sátor vagy lakókocsi vagy lakóautó díját tartalmazza.

363x185-254000024.jpg
grand-comfort-363x185.jpg