900x175--40%-hu.jpg

Nyaraljon előfoglalási kedvezménnyel! Akár 40% megtakarítás!

Számos prémium kempingben nyaralhat előfoglalási kedvezménnyel! Ha most foglal, akár 40 %-ot is megtakaríthat! Intézze foglalását kényelmesen, akár még az ingyenes éjszakák kedvezményt is igénybe veheti. A lenti árak az előfoglalási kedvezmény és az ingyenes éjszakák együttes értékét mutatják.

Minél hamarabb foglal, annál nagyobb eséllyel spórolhat a nyaraláson. 2017. április 15-ig pedig ingyen módosíthatja a foglalt időszakot, a szállástípust és a kempinget.

Ezen az oldalon megtalálja az összes kempinget, ahol előfoglalási kedvezményben vagy az ingyenes éjszakák kedvezményben részesülhet. További információért kattintson a kiválasztott kempingre és tekintse meg a bal oldali oszlopban található feltételeket.

Something went wrong. Please reload this page in a few minutes.

kempinget talált ,

kempinget talált

kempinget talált

Keresés a megadott feltételek alapján:
a előtte/utána napos eltéréssel
* Az ár már tartalmazza: az aktuális engedményeket és/vagy az ingyenes éjszakák kedvezményeket. További felmerülő költségek: foglalási díj (4.900 Ft), és néhány esetben további - a kempingben fizetendő - költségek (pl. idegenforgalmi adó, környezetvédelmi adó, stb.). Egyszerű, világos, meglepetések nélkül, ahogy ezt a Vacansoleil-nél már megszokhatta.