stedentriptrip.jpg

Városnéző kirándulások

Válassza ki kedvenc európai városát!

A legnagyobb és legérdekesebb európai városok közelében is kínálunk kempingeket. Képzelje el: Rómában vásárolhat, a kempingbe visszatérve pedig felfrissülhet a medencében. Miután megismerte Barcelona kultúráját, grillezhet saját verandáján!

Városnéző kirándulások

A kempingnyaralás csak a napról, a tengerről és a strandról szól? Természetesen nem! A Vacansoleil a leghíresebb európai városok közelében is kínál kempingeket! Miért ne látogatna el ezekbe az izgalmas városokba, miközben a vidék nyugalmát is élvezheti? Rengeteg választási lehetőséget kínálunk!

Rengeteg előny!

Kempingnyaralását összekötheti egy városnéző kirándulással! Ön választhatja meg az érkezés és a távozás időpontját, akár egy hétvégére is elutazhat. A legtöbb város fapados járatokkal is elérhető, így időt és pénzt is spórolhat!

Párizs

A szerelem városa! Ideális úticél egy hétvégére! Meglátogathatja a Notre Dame-ot, sétálgathat Montmartre utcáin, autóját pedig akár a kempingben is hagyhatja, tömegközlekedéssel ugyanis pillanatok alatt Párizs szívében találhatja magát!

További infomációk

Róma

Tapasztalja meg az “édes életet” az olasz fővárosban! Bejárhatja a várost, igazi pizzát és tésztát kóstolhat, s mindezek után megpihenhet luxus szálláshelyén, Róma központjához közel.

További infomációk

Barcelona

Ez a sokoldalú város rengeteg mindent kínál: vásárolgathat, megismerheti a helyi kultúrát és még sportolhat is! Hagyja magát elvarázsolni a gyönyörű “Barna” által, este pedig hűsölhet a kemping úszómedencéjénél.


 

További infomációk

Velence

A vizek és a gondolák  városa, itt található a Szent Márk székesegyház is. A város történelme világhírű. Látogassa meg a várost, majd pihenjen meg az olasz strandokon!

További infomációk

Verona

Verona Rómeó és Júlia, s az egyik legnagyobb római kori amfiteátrum városa. Tekintse meg ezt a gyönyörű várost, majd pihenje ki magát egy Garda-tó melletti kempingben.


 

Kempingek

Firenze

Olasz reneszánsz város. A Ponte Vecchio-ról és múzeumairól vált ismertté. Kösse össze toszkánai kempingnyaralását egy firenzei városlátogatással!


 

Kempingek

Bécs

Ez az elbűvölő város egyedi stílusú. Látogassa meg a schönbrunni kastélyt, és képzelje magát Sissi korába! Városlátogatás után akár közvetlen buszjárattal is visszatérhet a kempingbe, és élvezheti a természet szépségeit.

Kempingek

Prága

Prága olyan, mint egy nagy múzeum. Ez a régi történelmi város tökéletes úticél egy városnéző kirándulásra. Tömegközlekedéssel gyorsan elérhet bárhová; a kempingből a városba, vagy akár visszafelé is.


 

Kempingek

Nizza

Nizza városa a Földközi-tenger partján található dombok, szőlőskertek és gyümölcsösök közt.  Az éghajlat is remek, az általunk kínált kempingek pedig minden szükséges létesítménnyel rendelkeznek.

Kempingek

Girona

A város székesegyházáról híres, ami egyike a leggyönyörűbb spanyol gótikus épületeknek. A kulturális látnivalók mellett a Costa Brava strandján is eltölthetünk egy napot.


 

Kempingek

Lisszabon

A fado, a nagy felfedezők és a hét domb városa, melyeket ma már felvonók és régi villamosok segítségével is elérhet. Ha pedig friss levegőt akar szívni, a strand pár száz méterre található a kempingtől.


 

Kemping

Milánó

Divatfőváros, de a művészet- és kultúrakedvelők számára is remek desztináció. Ebédelhetünk a város egyik gyönyörű parkjánál, a nap végén pedig grillezhetünk a Garda-tónál lévő  mobilházunk mellett.

Kempingek

Bern

Svájc sokoldalú fővárosa, melynek középkori jellege és régi belvárosa – mely az UNESCO Világörökség részét képezi – mellett kellemes üzleteket is találunk itt. Svájcban a kulináris élvezeteknek is hódolhatunk.

Kemping

Lyon

A francia reneszánsz fellegváraként Lyon megannyi látnivalóval várja az odalátogatókat. Tökéletes kiindulópont, hogy felfedezzük az Alpokat, megízleljük a méltán híres francia borokat, pezsgőket és sajtokat.

Kemping

Porto

Ha Porto-ról van szó, valószínűleg elsőre a finom portói bor jut eszünkbe. Ez a kedves kikötőváros viszont ennél többet is ajánl az ideérkező turisták számára, kulturális és építészeti látnivalókat is. Nem véletlenül vették fel Porto-t az UNESCO Világörökségi listára.

Kemping

Amszterdam

Strand, kultúra és rengeteg szórakozás várja Önt, amennyiben Amszterdamot választja úticéljának. Egy fővároshoz közeli kempingben sok mindenre lehetősége nyílik. Autóját a kempingben hagyhatja, hisz Hollandiában remek tömegközlekedésre számíthat!

További információk