900x170-pretparken1.jpg

Kempingek szórakoztató parkok közelében


Disneyland® Paris – Franciaország

Disneyland® Iris Parc Le Chêne Gris kempingbeli tartózkodással kombinálva. Készítsünk fényképet Mickey egérrel és Donal kacsával, érezzük a természet erejét a mega izgalmas attrakciókban és végül zárjuk a napot a varázslatos Disney Parade-val! A belépőjegyeket Disneyland®-be a Iris Parc Le Chêne Gris kemping recepciójn is megvehetjük. Nem kell sorban állni a park pénztáránál, így egyből kezdődhet a szórakozás!

disney2.jpg


parc-astrix.jpg

Parc Astérix – Franciaország

A Parc Astérix-ben található az egyik leghosszabb fából készült hullámvasút. A “Tonnere de Zeus” 33 méter magas és 80 km/h-s sebességgel száguld!  Nagyon izgalmas! Többféle show műsorral várják az ide érkező látogatókat, pl. igazi római kori előadással és lenyűgöző kaszkadőr show-val.


Europa-Park – Németország

Németország, sőt a világ legnagyobb szórakoztató parkja egy kis faluban, Rust-ban található. A téma nem más, mint ahogy az a nevéből is következik: Európa. Több, mint száz attrakció és show műsor gondoskodik a felejthetetlen szórakozásról. Érdemes kipróbálni az új, akár 100 km/óra sebességgel száguldó hullámvasútat, a Wodan-t is.

europapark.jpg


moviepark-germany.jpg

Movie Park Germany – Németország

Szeret moziba járni? Akkor a Movie Park Germany-t mindenképpen érdemes felkeresnie! Látványos hullámvasút várja a felnőtteket, a gyermekeket pedig egy egész Nickleodeon „világ”, a Nickland. A Movie Park Germany autóval kb. egy óra alatt érhető el a kínálatunkban található limburg-i kempingekből.


Port Aventura – Spanyolország

Spanyolország legnagyobb, 6 téma köré épült szórakoztató parkja. Gyermekek és felnőttek is élvezni fogják a parkot, a felnőttek az izgalmas hullámvasutakat (Dragon Kahn), a kicsik inkább gyermekbarát attrakciókat. Egyedülálló vonzereje, hogy található itt egy aqua park is. A karibi stílusban épült Costa Caribe Aquatic Park-ban 12 vízicsúszda várja a látogatókat.

port-aventura.jpg


canevaworld.jpg

Canevaworld – Olaszország

Ez a népszerű park több részből áll: Medieval Times, Movieland Studios és Aqua Paradise Park. Az utóbbi Olaszország legnagyobb víziparkja, amelyben az egyik vízicsúszda 32 m magasból indul. Csak igazi kalandvágyóknak! Ebben a parkban a szórakoztató show műsorok és egyéb attrakciók tökéletes kombinációját találja meg, aki ide látogat.


Gardaland – Olaszország

Olaszország legnagyobb és legnépszerűbb szórakoztató parkja a „Gardaland”. Jól ismert látványos és izgalmas hullámvasútjairól (Raptor, Blue Tornado) valamint a gyermekeknek szóló témaparkjáról (Fantasy Kingdom). A kínálatunkban található garda-tavi kempingek mind Gardaland közelében vannak. Ideális megoldás!

gardaland.jpg

mirabilandia-spina-it.jpg

Mirabilandia – Olaszország

Olaszország második legnagyobb szórakoztató parkja Ravenna közelében található. Két fő vonzereje a 90 méter magas óriáskerék (Európában az egyik legmagasabb) és a”Katun” hullámvasút. Utóbbi a kedvenc hullámvasutak tízes listáján is szerepel, nem véletlenül. Természetesen a kevésbé merészek és a kicsik is sokféle attrakció közül választhatnak.


Gulliverlandia – Olaszország

Igazi családi park, így írhatjuk le legegyszerűbben Gulliverlandia-t.Van itt akvárium (víz alatti alagúttal), középkori témapark különféle látványosságokkal és show műsorokkal, és a 60 méter magas panoráma torony („Panoramic Tower”), ahonnan gyönyörű a kilátás a környékre. Mindig izgalmas és szórakozató programok várnak minden korosztályt.


Toverland – Hollandia

A csodálatos Toverland szórakoztató park fantasztikus vidámparkká fejlődött, ahol minden korosztály megtalálja a magának való szórakozást. Az új varázs völgy (Magic Valley) lenyűgöző, de érdemes kipróbálni a Dwervelwind hullámvasutat is, ahol akár fejjel lefelé is száguldhatunk. A De Schatberg kemping közvetlenül Toverlanddal szemben helyezkedik el.


Plopsa Coo – Belgium

Sétáljon be a Plopsa Coo kapuján, és lépjen be Plop törpe és barátai birodalmába. Valószínű, hogy találkozni fog velük a parkban! Az első dolog, amit a parkba lépve megpillantunk, a vikinghajós hullámvasút, a „Vicky the Ride”, a távolban pedig feltűnik körhinta, a „Mega Mindy Flyer”. Igazi ünnep a gyermekeknek, hogy felismerik kedvenceiket.


beeksebergen.jpg

Beekse Bergen – Hollandia

Szafari kaland Hollandiában, ahol nagy eséllyel találkozhatunk leopárdokkal, zebrákkal vagy egzotikus madarakkal. Kis szerencsével még zsiráfot is láthatunk, aki akár az autó ablakán is benézhet... A szafari kalandot gyalogosan, busszal vagy hajóval is folytathatjuk. Ez egy kihagyhatatlan és megismételhetetlen élmény.


Efteling – Hollandia

A hollandiai Brabant régió leghíresebb szórakoztató parkja. Az Efteling minden korosztály számára tökéletes választás. Csodálja meg az elvarázsolt erdőt, érezze az adrenalint a Python hullámvasúton, sikítson a kísértetjárta házban és élvezze „Droomvlucht” varázslatos világát. Valójában egy nap nem is lesz elég, hogy az egész parkot bejárja.

efteling.jpg


boobejaanland.jpg

Bobbejaanland – Belgium

Több, mint 40 izgalmas attrakció várja a Bobbejaanland szórakoztató parkba érkező vendégeket. Kicsik és nagyok is egyaránt jól fogják itt magukat érezni! Szórakozás és show műsorok minden korosztály számára. Igazán jó ötlet, ha egynapos kirándulásra vágyik a család a nyaralás alatt.