900x170-header-inspirerende-lijstjes.jpg

A legjobbnak értékelt kempingek országok szerint

Minden kedves utasunkat megkérünk, hogy nyaralásuk alatt értékeljék az általuk látogatott kempinget. Ez számunkra nagyon tanulságos. A nyaralás iránt érdeklődők pedig hasznos információkhoz juthatnak, miközben mások tapasztalatait olvassák, segítve ezzel a döntést. Természetesen mindig van néhány úticél és kemping, amit a legjobbnak választanak. Ezek alapján állítottuk össze a 10 legjobb kemping listáját.*

Melyik kempinget választaná?


Olaszország / Adriai tengerparton / Toszkánában

Ca'Savio

ca-savio-8,1-404x167.jpg

Olaszország - Adriai tengerpart
Tágas kemping, ahol sokféle vízi szórakozási lehetőség van a kempingen belül és kívül is, 4 medence, jacuzzi, homokos strand, mely sekély vize miatt ideális kicsi gyerekeknek.

Laguna Village

laguna-village-8,5-404x167.jpg

Olaszország - Adriai tengerpart 
A kemping a tengerpartól pár száz méterre, egy erdő közepén található. Jacuzzival, csúszdákkal felszerelt medencéi újonnan felújítottak. Kirándulási tipp: Caorle, Velence.

Park Albatros

park-albatros-8,4-404x167.jpg

Olaszország - Toszkána
Ez az egyik legnépszerűbb Vacansoleil kemping. Egész nap sokféle szórakozási lehetőséget kínál a kisgyerekek és tinik számára egyaránt. A strand 800 méterre található.

Riva Nuova

riva-nuova-8,6-404x167.jpg

Olaszország - Adriai tengerpart
A kemping Martinsicuro boltokkal teli központja mellett található. Így minden csak egy karnyújtásnyira van, akárcsak a a strand. Kirándulási tipp: kerékpártúrák; Pescara.

Norcenni Girasole Club

norcenni-girasole-8.1.jpg

Olaszország - Toszkána
Mindenki számára ideális ez a hatalmas területen fekvő modern kemping. Lehet úszni a medencékben, sportolni, jókat enni, táncolni, és persze kirándulni, a városok kincseit felfedezni.


Horvátország / Szlovénia

Park Kastanija

kastanija-8,8-404x167.jpg

Horvátország - Iztria 
Csendes családi kemping Isztria északi részén. Az Adriai-tenger csupán 100 méterre található. A modern mobilházak légkondival és trendi belsővel rendelkeznek.

Strakso

strasko-8,4-404x167.jpg

Horvátország - Dalmácia
Ez a népszerű kemping a Pag-fészigeten fekszik, Novaljához közel. Számos szórakozási lehetőséget kínál minden korosztály számára. Innen közvetlenül besétálhatunk a tengerbe

Sobec

sobec-8,5-404x167.jpg

Szlovénia - Júliai Alpok/Bled
A kemping a Sava Dolinka folyó kanyarulatában található. Csodálatos gyalog-, kerékpár- és kenutúrákra hívogat ez a gyönyörű táj. Kirándulási tipp: városlátogatás Bled-be.

Kazela

Kazela-8,7-404x167.jpg

Horvátország - Isztria
Hosszan elnyúló kemping a part mentén. Vízipark és szórakozás minden korosztálynak. Akár a saját mólóról is elérhetjük a tengert. Medulin 1 km-re található.

Stobrec Split

split-8,9-404x167.jpg

Horvátország - Dalmácia
Ez a gyönyörű kemping sok-sok programot kínál és két stranddal is rendelkezik Split történelmi városának közelében. Minden adva van egy tökéletes nyaraláshoz!