si.jpg

Szlovéniai kempingek

Kemping Szlovénia

Szlovénia nem egy túlzsúfolt nyaralási úticél, viszont rengeteg felfedeznivaló van itt. A szlovén  természeti táj szépsége talán az egyik legszebb Európában. Egy kemping Szlovéniában kitűnő választás a vakáció eltöltéséhez. Szlovénia ideális nyaralási úticél azoknak a családoknak, akik szeretik a természetben eltöltött kikapcsolódást. Életük legszebb és élményekben gazdag nyaralásában lesz részük a szépséges Júliai-Alpokban. A nyaralása tervezésekor ne feledkezzen meg az Adriai-tenger partján található kempingekről sem. A kultúra kedvelőinek érdekes látnivalókat kínál a főváros, Ljubljana vagy a közeli Zágráb, Horvátorszában. 

A Terme Catez kempingből könnyen el lehet jutni a fővárosba, Ljubljana-ba vagy Zágrábba, ahol érdemes meglátogatni a történelmi belvárosokat is. A gyermekek élvezni fogják a kempingben a hatalmas víziparkot, a csúszdákat és a határtalan szórakozást. Kempingünk a Júliai-Alpokban Camping Adventure programot szerevez sokféle izgalmas kalanddal, mint pl. raftingolás, hegymászás és hegyikerékpározás. Kempingünk az Adrián azoknak ajánlott, akik szeretik a napos, strandolással töltött szabadságot. A part mentén a kristálytiszta és azúrkék tenger kiválóan alkalmas búvárkodásra és a lélegzetelállító vízalatti világ felfedezésére. Hagyja, hogy a sokoldalú Szlovénia meghódítsa Önt!

Régiók Szlovéniában:

Adriai tengerpart (SL)

Júliai Alpok/Bled

Szlovénia

 

 

Válasszon a 3 kempingek Szlovénia Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Kemping Terme Catez

Catez ob Savi - Szlovénia - Szlovénia

Ez a kemping vízi élmények tekintetében felülmúlhatatlan, nem talál még egy ilyen aquaparkot a környéken. Gyermekei még hetekig erről fognak mesélni, a szülők pedig a kényelemről áradoznak.

Kemping Adria

Ankaran - Adriai tengerpart (SL) - Szlovénia

A kemping Olasz- és Horvátország között, a Trieszti-öbölben található. Olimpiai méretű úszómedencéje közvetlenül a tenger mellé épült. Kirándulási tipp: Trieszt, Lipica, Postojna.

Kemping Sobec

Lesce - Júliai Alpok/Bled - Szlovénia

A kemping a Sava Dolinka folyó kanyarulatában található. Csodálatos gyalog-, kerékpár- és kenutúrákra hívogat ez a gyönyörű táj. Kirándulási tipp: városlátogatás Bled-be.