ch.jpg

Svájci kempingek

Kemping Svájc

Egy kivételes ország Európában, hiszen Svájc egyike azoknak az országoknak, amelyek nem tagjai az Európai Uniónak. Ha azt tervezi, hogy Svájcban fogja eltölteni nyaralását, biztosan élvezni fogja a panorámát az Glacies-Express vagy a Bernina Express illetve a Furka-Bahn vonatok kabinjából. Az ország legnagyobb részén a német nyelv a legelterjedtebb, de a nyugati és déli régiókban sokan beszélnek franciául valamint olaszul is. A kiválasztott kempingben Svájcban persze angolul is értenek, így még könnyebb a kommunikáció. 

A svájci sajtokat sokféleképpen ehetjük – snack, fondü, raclette (sült sajt) – valószínűleg Ön sem hagyja ki ezeket az étkezések alkalmával, akár a kiválasztott kempingben Svájcban. Ugyanígy a svájci nyaralás elengedhetlen része lehet a hegyi túrázás. Az  elénk táruló Aletsch gleccser látványa felejthetetlen élmény. A Rhône  folyó nyugaton a Genfi tóba ömlik, ahol kellemes strandokat és vízisport lehetőségeket találunk. Az egész család élvezni fogja a felvonóról csodált tájat Zermattból Matterhorn-ig, a leghíresebb svájci hegységig, melynek csúcsa 4478 m magas. És az egészben a legjobb, hogy mindez a sok látnivaló közel van a kiválasztott kempinghez Svájcban.

Régiók Svájcban:

Berner Oberland

Wallis

Válasszon a 3 kempingek Svájc Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Kemping Manor Farm 1

Interlaken - Berner Oberland - Svájc

Tökéletes úticél a Thuner-tónál, Interlakenhez közel. Gondozott kemping sok vízisport-lehetőséggel és napozórésszel. Hegyi kirándulást is tehetünk, de Berntis meglátogathatjuk.

Kemping Santa Monica

Raron - Wallis - Svájc

A kemping kiválóan alkalmas családi nyaralásra, számos szórakozási lehetőséggel gyermekei számára. A közeli hegyekbe függőkabinnal juthatunk fel, ahol kellemes sétákat tehetünk.

Kemping Simplonblick

Raron - Wallis - Svájc

Ebből a Rhone-völgyben található kempingből kellemes gyalogos-, kerékpár illetve lovastúrákat is tehetünk a közeli falvakba, vagy akár az Alectsch gleccserhez.