es-cob.jpg

Costa Bravai kempingek

Kemping a Costa Bravan

Már évek óta nagy népszerűségnek örvend a kempingezők körében a kempingezés a Costa Brava-n, Spanyolországban. A gyönyörű Földközi-tenger és a finom homokos strandok teszik Costa Brava-t a vízisport szerelmeseinek kedvelt úticéljává. Nem csak a vízben űzhető sportok sokfélesége, hanem a tenger vízivilága is vonzó az idelátogató vendégek számára. A kiválasztott kempingből a Costa Brava-n könnyen eljuthatunk a különböző méretű és stílusú strandokra, halászfalvakba, és kirándulásaink alkalmával rövid idő alatt megismerkedhetünk a sokszínű Spanyolországgal. 

Mutasson többet
Válasszon a 21 kempingek Costa Brava Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Kemping Cala Gogo

Playa d'Aro - Costa Brava - Spanyolország

A saját stranddal és nagy medencekomplexummal rendelkező kemping környékén sok tennivaló akad; két km-re található Playa d'Aro, az egyik legnépszerűbb üdülőhely a Costa Brava-n.

Kemping Resort Els Pins

Malgrat de Mar - Costa Brava - Spanyolország

A legjobb hely azoknak, akik családjukkal minden nap a tengerparton szeretnék tölteni idejüket. Medence, gyerekmedence. Vonat Barcelona-ba 1,5 km-re a kempingtől.

Kemping Internacional Palamós

Palamós - Costa Brava - Spanyolország

A kemping a Palamosi strandok La Fosca beach és Grand beach között, egy erdős dombon fekszik. Nagyméretű úszómedence és gyermekmedence vár kicsiket, nagyokat.

Kemping Del Mar

Malgrat de Mar - Costa Brava - Spanyolország

Kisméretű, teraszosan kialakított, szépen gondozott családi kemping a tengerpart közelében. Gyermekbarát; van itt úszómedence, étterem is. Kirándulási tipp: Malgrat.

Kemping Valldaro

Playa d'Aro - Costa Brava - Spanyolország

Jól felszerelt kemping sokféle szórakozási lehetőséggel, medencékkel, a Playa d'Aro strandjaitól és a nyüzsgő központjától mintegy 1 km-re. Kirándulási tipp: Tossa de Mar.