es.jpg

Spanyolországi kempingek

Kemping Spanyolország

A Vacansoleil több spanyolországi kempinget is kínál, mivel kedvelt nyaralási úticél. Így a Vacansoleilnél könnyen megtalálja a legjobb kempingeket a Costa Brava-n illetve a Costa Dorada-n. Ezekben a kempingekben van egy közös vonás, mindegyik ideális tengerparti nyaralásokat kínál Spanyolországban. A strandoláson kívül persze a katalán főváros, Barcelona meglátogatása sem maradhat ki. A kulturális értékekben gazdag várost nem is lehet egy nap alatt bejárni. A világhírű focicsapatán, az FC Barcelona-n kívül a város híres még fő sétálóutcájáról (La Rambla), a Sagrada Familia-ról és a Güell parkról, ahonnan csodálatos panoráma tárul elénk. Kempingjeink a Costa Brava-n és a Costa Dorada-n a mesés Földközi-tengerparti strandok közelében találhatóak. 

Mutasson többet
Válasszon a 31 kempingek Spanyolország Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Kemping Vilanova Park

Vilanova i la Geltrú - Costa Dorada - Spanyolország

Luxus kemping egy gyönyöru területen öt úszómedencével, kellemes terasszal és profi szórakoztató csapattal. Van szauna, jacuzzi és fitneszterem is. Barcelonába a Garraf alagutakon keresztül vezető úton érhetünk el.

Kemping Ametlla

L'Ametlla de Mar - Costa Dorada - Spanyolország

Ez a vonzó, családi kemping két öböl között található, csodálatos kilátással a tengerre. Strandoláshoz homokos és sziklás partok közül választhat. Saját búváriskolája is van.

Kemping La Llosa

Cambrils - Costa Dorada - Spanyolország

Tipikus kis családi kemping a spanyol tengertparton, 100 méterre a tengertől. Bennsőséges hangulat, egy fenyőerdő közepén van a kemping, így rengeteg árnyék is van. A Port Aventura kalandpark mindössze 8 km-re található.

Kemping Montblanc Park

Montblanc - Costa Dorada - Spanyolország

Spanyolország belsejében, csodálatos természeti környezetben és látnivalókban gazdag helyen található a kemping. Könnyen megközelíthető, luxus felszereltségű, sokféle programot kínál.

Kemping Mas Patoxas

Playa de Pals - Costa Brava - Spanyolország

Ez a csendes kemping Pals beépített területe mellett található. Távol a zsúfolt tengerparttól, de mégis sokféle lehetőséggel, pl. medencékkel, vízicsúszdával.