es.jpg

Spanyolországi kempingek

Kemping Spanyolország

A Vacansoleil több spanyolországi kempinget is kínál, mivel kedvelt nyaralási úticél. Így a Vacansoleilnél könnyen megtalálja a legjobb kempingeket a Costa Brava-n illetve a Costa Dorada-n. Ezekben a kempingekben van egy közös vonás, mindegyik ideális tengerparti nyaralásokat kínál Spanyolországban. A strandoláson kívül persze a katalán főváros, Barcelona meglátogatása sem maradhat ki. A kulturális értékekben gazdag várost nem is lehet egy nap alatt bejárni. A világhírű focicsapatán, az FC Barcelona-n kívül a város híres még fő sétálóutcájáról (La Rambla), a Sagrada Familia-ról és a Güell parkról, ahonnan csodálatos panoráma tárul elénk. Kempingjeink a Costa Brava-n és a Costa Dorada-n a mesés Földközi-tengerparti strandok közelében találhatóak. 

Mutasson többet
Válasszon a 31 kempingek Spanyolország Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Kemping La Torre del Sol

Mont-Roig / Miami Playa - Costa Dorada - Spanyolország

A Costa Dorada egyik legszebb részén található a kemping. Nehéz a választás: strandolni menjünk a partra, vagy inkább a jacuzzival is felszerelt medencében lubickoljunk? Diszkó a tiniknek!

Kemping Cala Gogo

Playa d'Aro - Costa Brava - Spanyolország

A saját stranddal és nagy medencekomplexummal rendelkező kemping környékén sok tennivaló akad; két km-re található Playa d'Aro, az egyik legnépszerűbb üdülőhely a Costa Brava-n.

Kemping Resort Els Pins

Malgrat de Mar - Costa Brava - Spanyolország

A legjobb hely azoknak, akik családjukkal minden nap a tengerparton szeretnék tölteni idejüket. Medence, gyerekmedence. Vonat Barcelona-ba 1,5 km-re a kempingtől.

Kemping Vilanova Park

Vilanova i la Geltrú - Costa Dorada - Spanyolország

Luxus kemping egy gyönyöru területen öt úszómedencével, kellemes terasszal és profi szórakoztató csapattal. Van szauna, jacuzzi és fitneszterem is. Barcelonába a Garraf alagutakon keresztül vezető úton érhetünk el.

Kemping Internacional Palamós

Palamós - Costa Brava - Spanyolország

A kemping a Palamosi strandok La Fosca beach és Grand beach között, egy erdős dombon fekszik. Nagyméretű úszómedence és gyermekmedence vár kicsiket, nagyokat.