sm-san.jpg

San Marino-i kempingek

Kemping San Marino

San Marino egy független miniállam Olaszország területén. Talán kevésbé jól ismert, viszont nagyon kellemes nyaralási helyszín. Élvezze a festői falvakat és városokat, amelyeket a San Marino-ban található kempingünkből könnyen elérhet. A Centro Vacanze kemping csak pár lépés San Marino történelmi belvárosától. A városban még állnak a középkori városfalak, tornyok és kapuk. A kulturális örökség részét képező építmények csodálása közben ne feledkezzen meg a kávézókról és éttermekről sem. Ezek teraszain üldögélve pihenheti ki a séták és vásárlások utáni fáradalmakat.

Ne hagyjuk ki a san marino-i városlátogatás során a Titano hegy három csúcsán épült erődményeket se, ahonnan szép kilátás nyílik a városra. A kempingből még könnyen elérhető város San Leo és Ravenna is, érdemes ide is ellátogatni. Természetesen a számos nyaralási  lehetőség közül a legkedveltebbre, a strandolásra is lehetőség van San Marino-ban. A népszerű tengerparti üdülőhelyek sincsenek messze, pl. Rimini, Riccione és Cattolica. Rimini éjszakai élete is kellemes esti program lehet. Mindenki részese lehet egy élvezetes és élményekben gazdag nyaralásnak San Marinoban!

Válasszon a 1 kemping San Marino Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Kemping Centro Vacanze San Marino

San Marino - San Marino - San Marino

Egyedülálló kemping egy egyedülálló helyen, San Marino miniállamban. A város melletti, hegyen épült kempingből csodálatos a kilátás a tájra. Rimini strandjától mintegy 15 km-re található.